25. 11. 2016.

CATRICE Kaviar Gauche Cream Eyeshadow & Liner - Force D'Or | RECENZIJA


Bok! Kao što sam i obećala u posljednjem postu, danas je na red došlo ovo sjenilo/liner iz nove Catrice limitirane kolekcije. Pa sami prosudite vrijedi li ganjati drogerije koje drže Kaviar Gauche kolekciju.

Naizgled lagana čipka, nježne siluete i elegantne boje inspiracija su za limitiranu kolekciju ''Kaviar Gauche'' by Catrice koja je rezultat najnovije suradnje Catrice kozmetike i dizajnerskog dvojca Kaviar Gauche.

Limitirani proizvodi su kombinacija cvjetnih izoraka i zamršenih detalja u elegantnim bojama kao što su rouge, noir, rose i nude.

Iskreno, u ovoj kolekciji su mi bili zanimljivi samo nude lak za nokte i ovo sjenilo/liner. Sličnih lakova imam dosta pa sam se odlučila za ovaj proizvod. Cijena mu je 32 kune, a za to ćete dobiti 2.8 grama proizvoda.


Ambalaža je ista kao kod npr. Maybelline Color Tattoo sjenila, debelo staklo i plastični poklopac.


Force D'or je prava zlatna nijansa. Zapravo uzela sam ga najviše zato što na neku foru još uvijek u kolekciji nemam tako ''običnu'' zlatnu boju.

Tekstura mu je jako kremasta, a pod time mislim puno kremastija od već spomenutog Maybelline Color tattoo-a. Jako je maziv, što je možda plus kada ga koristite kao sjenilo, ali definitivno je na odmet ako ga namjeravate koristiti kao liner.

Uz to, puno je lakše bolju pigmentaciju na kapku dobiti ako se nanosi kistom nego prstom. Sjenilu treba malo vremena da se osuši i postane fiksno pa bi ga trebali odmah i izblendati. Nadogradivo je, ali preporučam sačekati da se prvi sloj slegne kako bi izbjegli flekice.


Evo i slika Force D'or-a u akciji. Kao liner je lagano podbacio (zahtjevao je nekoliko nanosa), kao sjenilo sam ga nanesla čisto da dočaram kakav finiš ostavlja. Da se primjetiti kako je ponegdje ispalo neravnomjerno.

Doduše, koristim jedino tekuće linere sa kistićima pa nemam neki kvalitetniji kist za nanošenje ovih gel linera. Svejedno mislim da je problem bio u premekanoj teksturi. Ma sa svime se da raditi ako imate volje popravljati, ali sigurna sam da na tržištu postoji bolji proizvod.



Ovo je jedan od rijetkih proizvoda koje sam kupila na blef. Obično me odjećaj ne vara, ali u ovom slučaju bi mi bilo draže da sam ga preskočila.

Što mislite o Kaviar Gauche kolekciji? Jeste li ili možda namjeravate kupiti nešto?


Rebecca

Broj komentara: 10:

  1. Mjerkala sam ga jer mi se jedino on iz cijele kolekcije svidio, ali jednostavno ruka nije mogla poći u smjeru sjenila, neopisiva sila ju je sprečavala :D. Drago mi je da ga nisam kupila, ali tebi jako dobro stoji i odlično izvlačiš ono najbolje iz njega.

    OdgovoriIzbriši
  2. ruževi me privlače iz ove kolekcije, njih najviše obožavam!

    OdgovoriIzbriši
  3. trebala sam ga uzeti, sad mi baš krivo,divno izgleda! uzela sam paletu i zadovoljna sam s njom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ima i kvalitetnijih proizvoda sigurno. Baš mi je drago :)

      Izbriši
  4. baš lijepa obična zlatna :D
    odlična za 12. mjesec :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam ga kupila i meni je ovo genijalno :D Sa dva sloja kao da imam tekuće zlato kao liner, a kao sjenilo mi je izdržalo i 7 sati bez nakupljanja, a baš djeluje nekako svečano i fensi :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Na ovoj zadnjoj slici mi je prekrasno!! Preskočila sam ga jer ga sigurno ne bih potrošila, a ne volim kada mi se sjenila posuše. Mada bih ga vjerojatno koristila kao highlighter!

    OdgovoriIzbriši