21. 02. 2016.

CARLY BYBEL Paleta | RECENZIJA



Danas ću vam predstaviti  paletu koja je nastala u suradnji BH cosmetics i poznate Youtube senzacije Carli Bybel. Kao vjerni fan Carli, već jako dugo škicam tu paleticu, no kako je u prvom krugu rasprodana u rekordnom roku, tek sada je došla u moje vlasništvo.





Paleta je od čvrstog kartonskog pakiranja te sadrži ogledalo i ima 14 nijansi od čega 10 sjenila te 4 highlightera. Što se tiče sjenila, ima 5 mat nijansi i 5 shimmerastih.




Mislim da je bitno spomenuti kako nije testirana na životinjama, te kako ima blagi ugodni miris. Kako imam dosta osjetljive oči i moram paziti šta stavljam na njih, mislila sam da bi mi taj miris moga iritirati oči, ali nisam imala nikakvih problema.
Na slici možete vidjeti sastav i ostale informacije: 




Paletica je kupljena na BH cosmetics web stranici, te joj je cijena još uvijek 12,50$, što bi bilo nekih 85 kn. Najavljeno je kako će cijena palete na početku biti manja, a poslije bi se cijena trebala popeti na 20$. Poštarina za Hrvatsku je bila 6$. S obzirom na kvalitetu palete, za te novce se isplati.

Moram priznati da nisam puno očekivala, iako su inozemne recenzije puno obećavale.

Sve nijanse sjenila su vrlo pigmentirane, izuzev prve, najsvjetlije nijanse. Tekstura je svilenkasta. Sjenila se ne truse pri nanošenju, mogu se nadograđivati i iznimno se lako blendaju, te su pogodne i za dnevne i za one večernje, intenzivnije makeup look-ove. Osobno sam ih probala nositi i bez baze za sjenila, te su mi na kapku stajala cijeli dan.

Svakako bih napomenula kako su nijanse zbilja lijepe, i kako je i sama Carli rekla, odgovarat će svim tonovima kože i bojama očiju.




Što se highlightera tiče, njima sam posebno oduševljena, jer su kao i ostatak palete izrazito pigmentirani i s obzirom na 4 različite boje, svatko će za sebe naći onaj koji najviše odgovara njegovom tonu kože. S obzirom na moju blijedu put, najviše koristim prvu, najsvjetliju nijansu koja je roskaste boje. Highlighteri se mogu koristiti i kao sjenila.




I još da napomenem kako je paleta stigla super zaštićena u paketu uz porukicu zahvale Carli Bybel.

Za kraj da sumiram, paleta je odlična, vrijedi svakog novčića i svima je od srca preporučujem.



Hvala vam na čitanju!

Doris

Broj komentara: 8:

  1. highlighteri izgledaju odlično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijela paleta mi je stvarno vrhunska i svaki dan u uporabi, ali highlighteri su mi posebno prirasli srcu :D

      Izbriši
  2. Imam je i koristim je češće od drugih puno skupljih paleta...highlighteri su mi čak uz bok Mary Lou!
    Odličan proizvod za sasvim prihvatljivu svotu novaca! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U potpunosti se slažem, ja sam prezadovoljna... :D

      Izbriši
  3. Da li je to sve sto si platila 18.5 $ ili si placala i carinu? Planiram da je kupim pa da znam unapred :) hvala na odgovoru :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije bilo nikakvih dodatnih troškova...
      Sretno s narudžbom i javi nam kako si zadovoljna s paletom :D

      Izbriši
  4. Sviđa mi se cruelty free koncept, kao i svaka nijansa highlightera. Kolika im je trajnost na licu? Prva nijansa me odokativno podsjeća na mary loumanizer.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijanse su zbilja predivne, ja kao highligter koristim uglavnom prvu nijansu, jer sam ko duhić xD pa mi nekako ta najvise odgovara, a sto se trajnosti na mojem licu tice, ne bi se sa lica micao cijeli dan, osim kad se zaboravim pa krenem rukama po licu... :D

      Izbriši