06. 03. 2016.

BEAUTY UK ruževi | RECENZIJA



Pozdrav svima!
Želim vam sretan dan žena! Nadam se da ste bile obasute s puno ljubavi, pokojim poklončićem, možda i kojim komadom šminke :D

Danas ćemo vam malo približiti Beauty UK ruževe.


Ova tri ruža o kojima ćemo pisati, osvojile smo putem Instagram darivanja Beauty UK. Na raspolaganju smo imale za birati bilo koje tri nijanse, a mi smo se odlučile za nijanse 07 In the buff09 Gossip girl i 17 Plumalicious.




Prvo bi im se zahvalile, a zatim bi ih pohvalile na ogromnoj profesionalnosti, ljubaznosti i dakako brzini slanja paketa. Znate ono kad se nečemu silno veselite i ne možete dočetati trenutak da se dohvatite te stvarčice. E tako smo mi jedva čekale dohvatiti se svoje prve ikad osvojene nagrade i to još ruževi. Kud ćeš bolje!!

Ruževi su nam stigli za 8 dana! Ekspresno, ako se računa da dolaze iz Velike Britanije. Isto tako, bili su super zapakirani i zaštićeni, obloženi folijom.

Inače dolaze u plastičnim pakiranjima te na vrhu imaju plastični poklopčić u kojem se nalazi sjajilo/ruž u nijansi u kojoj je i sami ruž. Pakiranje sadrži 3,7g proizvoda.




Kod nas se Beauty UK kozmetika može pronaći na policama Kozmo drogerija, a što se cijene ruževa tiče ona iznosi 26,99 kn.

Pa sada nešto i o samoj teksturi i boji.
Sve nijanse su super super pigmentirane, vrlo lako se nanose, a postojanost ime je 3 do 4 sata, međutim napomenule bi da se skupljaju u sitnim linijama oko usta, te preporučujemo nanošenje olovke prije samog ruža.
In the buff je ruž roskasto – breskvaste boje, kremaste strukture i po našoj procjeni s ovom nijansom nitko ne može fulati.
Gossip girl je ruž boje fuksije te u sebi ima plavkaste šljokice, koje se kad se ruž nanese na usta toliko ni ne primjećuju. Međutim, upravo te plavkaste šljokice ružu daju onaj hladni podton zbog kojeg zubi vizualno izgledaju bjelji. Isto tako je kremaste formule.
Plumalicious ima kremastu strukturu, a ruž je tamno ljubičaste nijanse, tzv. boja šljive. Ova nijansa je prikladnija za nošenje tokom hladnijih vremena, odnosno razdoblja jeseni i zime. Ovu nijansu često navode kao dupe za MAC Rebel.




Zadovoljne smo odabirom boja, a ugodno iznenađene pigmentacijom. U svakom slučaju, dobri ruževi po pristupačnoj cijeni. Svakako ćemo baciti oko na mat verzije ovih ruževa pri idućem pohodu na Kozmo.





Imate li vi svoje favorite među ovim ruževima?

Doris

4 komentara:

  1. imam dva beauty UK ruza i to su bas in the buff i gossip girl :) in the buff je savršeni dupe za Nyx-ov Fig Figue, identična nijansa samo razlika u teksturi ali ovako kad se gleda skroz je isto, sto se tice gossipa,
    iskreno malo me smetaju te šljokice al dobro sta je tu je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na informaciji za dupe, uvijek je korisno znati takve informacije... :D
      Znam da mnogima šljokice u ruževima smetaju, upravo zato sam i navela to u postu, meni ne predstavljaju neki problem. :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Zbilja jesu, trebalo bi sada nadopuniti kolekciju :D

      Izbriši