26. 04. 2016.

ESSENCE New Waterproof Eyebrow Topcoat | RECENZIJA



Danas još malo o obrvama. Kolegica je u zadnjem postu rekla nešto o Freedom Pro HD Brow paleti, a ja sam isprobala novi Essence-ov proizvod namijenjen fiksiranju i vodootpornosti obrva.


Za Essence New Waterproof Eyebrow Topcoat  Essence kaže:
Uz pomoć premaza za obrve stil za obrve postaje vodootporan. bez obzira nanosiš li olovku za obrve, maskaru, puder ili gel obrve će ostati u formi, čak preživjeti i sportske aktivnosti u vodi.

Sastojci:
ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BHT, PHENOXYETHANOL.

Ovaj proizvod dolazi u količini od 2.5 ml, u plastičnoj tubici sa spoolie-m sasvim dovoljne veličine za obrve. Za razliku od njihove starije gel maskare za obrve i trepavice, ova tubica je bijela umjesto prozirna pa se ne vidi promjena boje koja je neizbježna kada se koristi na obrvama popunjenim tamnijim proizvodima. Možda nebitno, ali kada sam planirala kupiti gel maskaru sam na dosta mjesta pročitala da ljudima ružno izgleda. Tekstura sadržaja je gelasta. Cijena iznosi nekih 20-ak kuna.




Nekoliko sam dana isprobavala ovaj proizvod i ušao je i ostao u mojoj rutini. 
Ona se sastoji od Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade za obrve (Medium brown) koju nanosim Ardell duo kistom, a ponekad ju u žurbi zamijenim Nyx-ovim Micro pencilom u nijansi Ash brown.  Kako mi se pomada već dosta osušila vidjet ćete da teško dobijem preciznu liniju.




Kako je pomada sama po sebi vodootporna, nisam primjetila neki pomak u dugotrajnosti. Ipak sam izvela mali test sa sjenilima da vam mogu i to prenijeti.


Lijevo: Catrice Eyebrow set sjenilo za obrve i Essence topcoat, desno: samo sjenilo, oboje nakon mlaza vode.


Vidi se da ovaj top coat stvarno očuva pigment sjenila.
Jedini je problem to što kada se top coat nanosi na obrve, obuhvaća dlake a ne kožu na kojoj je sjenilo. Možda ne bi bilo na odmet da se malo utapka odmah nakon nanošenja.

Što se tiče zadržavanja forme obrva, tu sam zadovoljna. Kada se top coat nanese, prilično se brzo osuši i matira, ne mrvi. Nemam najbogatije i najdivljije obrve u državi, ali vole ići svaka na svoju stranu, a ovaj top coat to drži pod kontrolom dobar dio dana.

Primjeren je i za osobe koje obrve ne popunjavaju, a htjele bi ih ukrotiti. Čak i ako baš ne plivate s obrvama, neće biti na odmet sada kada krenu toplija vremena. :D


Lijevo: počešljana obrva, desno: ABH Dipbrow pomada i Essence Waterproof Eyebrow Top Coat


Što vi kažete, je li vam potreban ovakav proizvod u život? Koliko pažnje posvećujete obrvama?

Rebecca

4 komentara:

  1. Baš me zanima bi li preživjele more xD
    Sviđaju mi se obrve :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja zadovoljna ako bar pomogne na ljetnim temperaturama :D Hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Imaš odlične proizvode za obrve i lijepe obrve! <3
    Svi su bili hvalili essence i catrice gelove, moja prijateljica je kupila i bacila u smeće :'). U tom trenutku sam odustala od kupnje..
    Ovaj topcoat bih mogla isprobati, čini se puno bolji. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zahvaljujem :)
    Nisam probala te proizvode, al ovaj je cisto dovoljan za moje potrebe.

    OdgovoriIzbriši