15. 03. 2016.

FREEDOM Pro HD Brow Paleta | RECENZIJA



Ovaj tjedan donosimo vam pregled dva proizvoda za obrve!

Obrve su danas veliki „hit“.  Kozmetičke kuće na proizvodima za obrve danas zarađuju brdo love, a sjećate li se vremena prije 15-ak godina kada obrve „nisu postojale“?! Bilo bi bolje da se ne sjećamo.


Prije par godina, kada je i započela cijela ta buka oko obrva, odnosno proizvoda za postizanje prekrasnih obrva, sjećam se da je na našem tržištu bilo gotovo nemoguće pronaći dobar i kvalitetan, a cjenovno pristupačan proizvod za popunjavanje obrva. Toj priči je svakako došao kraj davnih dana. A danas ćemo vam recenzirati jedan takav proizvod. Riječ je o Freedom Pro HD Brow Palette.




Ova paleta kupljena je na Pink Pandi po cijeni od 114,90 kn. Može se nabaviti u dva izdanja koja uključuju nijanse za one svijetlije Fair Medium, te tamnije nijanse Medium Dark. Mi ćemo govoriti o paleti Medium Dark. Isto tako, na Pink Pandi duo sjenila se mogu nabaviti i samostalno po cijeni od 49,90 kn.





Krenut ćemo od pakiranja. Paleta dolazi u „duplom“ pakiranju, koju čine kartonska navlaka te sama čvrsta kartonska crna mat ambalaža. Moram priznati da je pakiranje vrlo jednostavno, ali djeluje dosta skupocjeno i profinjeno. Unutra se nalazi veliko ogledalo, 6 duo sjenila za obrve, 4 šablone za obrve, highlighter, vosak za oblikovanje luka obrve, te kist za nanošenje sjenila za obrve. Osobno, šablonama nisam oduševljena, te ih ne upotrebljavam, isto kao niti kistom koji je preširok da bi se mogao koristiti za precizno nanošenje.





Što se same teksture tiče, moram priznati da sam oduševljena. Duo sjenila imaju svilenkastu, gotovo kremastu strukturu. Sama pigmentacija je odlična, ali ne i prejaka, te se može nadograđivati po potrebi, što ova sjenila za obrve čini fenomenalnima. Kada govorimo o trajnosti, isto tako zamjerke nema, potraju cijeli dan. Na slici ispod vidjet ćete i same boje duo sjenila. Swatchani su s kistom koji je dobiven u paleti.
Highligter u prahu koji se dobije u paleti je nježno roze nijanse sa sitnim shimmerom, te je isto tako svilenkaste formule.
Vosak za oblikovanje luka obrve je kremaste strukture i blijede bež nijanse. Vrlo se lako nanosi, te isto tako i blenda.




Dakle, u paleti se dobije 12 nijansi sjenila za obrve koje počinju od najsvjetlije, a završavaju s najtamnijom. Paleta je odlična za osobe svjetlije kose i boje obrva pa sve do crnki, bez obzira što se naziva Medium Dark. Čak bi se jedna do dvije nijanse mogle iskoristiti kod osoba koje imaju lagano narančasto do crvenkastu kosu.

Sastav palete možete vidjeti na slici:




Za kraj vam mogu reći da je ova paleta zbilja sjajna. Odlična je za osobe koje je koriste za vlastite potrebe, ali isto tako i za profesionalce. Mala i jedina zamjerka u cijeloj priči je kist, te bih preporučila ulaganje u dobar kosi kist za obrve. Naglasila bih i cijenu kao jedan ogroman plus, cijeli „paket“ za 114,90 kn, mislim da bolje ne može.



Što vi dame kažete na ovu paletu? Koji je vaš favorit za oblikovanje obrva?

Doris

Broj komentara: 10:

  1. Ako zažmirimo na hrpu parabena, mislim da je ovo super investicija :)
    ako ništa drugo, za smotane poput mene, uzmeš cijelu paletu, pa ćeš sa jednom nijansom pogodit xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni parabeni ne predstavljaju nikakav problem, al' svakako onome kome smeta, neka zaobiđe... :D
      A i to što kažeš, ovako smo osigurane, a mogu poslužiti i kao sjenila za oči :D

      Izbriši
  2. Nisam isprobala ovu paletu i nisam fan kamenih proizvoda za obrve :D Ali mislim da je za mnoge super stvar, ima hrpa boja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uhh ja samo šibam po kamenima xD
      Po prirodi imam dosta guste i pravilne obrve, pa smatram da mi je praktičnije s kamenima samo popuniti malo nedostatke :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Zbilja preporučujem, ako ništa, makar jedno duo sjenilo za obrve u svojoj nijansi :)

      Izbriši
  4. Nisam ju isprobala i mislim da ju necu kupiti, vise me privlace ova sjenila za obrve tj. duo sjenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam sigurna ako je došlo do nekog nesporazuma, ovdje se i radi o duo sjenilima koji sačinjavaju paletu :)
      Ali ako ti je paleta previše, u ponudi imaju i pojedinačna duo sjenila :)

      Izbriši
  5. Mislim da ću naručiti ovako nešto, najviše me privlači trajnost i što nisu standardno prahasti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javi nam kako si zadovoljna kad naručiš i isprobaš :D

      Izbriši