10. 03. 2016.

Kada dečko bira | PRVI DOJMOVI



U znak zahvalnosti mom dragome dečku, zato što me baš razveselio na Dan žena, odlučila sam napisati kratki osvrt iliti prve dojmove na sljedeće proizvode.
Obično imamo naviku ili se dogovoriti oko poklona ili jednostavno odemo pojesti nešto dobro umjesto svega toga. Ovoga puta me iznenadio. I to ni više ni manje nego šminkom. Vjerujem da mu je bilo stresno stati pred svu silinu stalaka u Dm-u :D

Pa da vidimo što je odabrao.




Naravno, prvi odabir mu je bio mat ruž. Naučio je i on da takvi ne puštaju puno tragova.
Deborah Milano Atomic Red Mat ruž u nijansi 03 dolazi u gumenoj mat ambalaži iz koje se kada s naginje presijava crvenkasti šimer. Doima se kvalitetno i čvrsto, a pri zatvaranju se mora pogoditi određeni utor na poklopcu te se onda začuje klik. Miris mu je jedva primjetan. Cijena mu je 64.90 kuna.

Nijansa ovoga ruža je koraljno crvenkasta. Što više gledam u nju to sam više oduševljena. Nije toliko na koraljnu stranu da je teško nosiva, a nije ni precrvena (osobno se ugodnije osjećam sa smeđim nego crvenim ružem). Mislim da ću ga sve više nositi kako temperature budu rasle.

Ruž teksturom jako podsjeća na Golden Rose Velvet Matte ruževe. Kako su mi trenutno usne u jako lošem stanju, primjetila sam da istakne suhe dijelove, ali to bi se desilo sa svakim ukoliko se ne napravi piling.

Danas sam nosila kombinaciju ovoga ruža i sljedeće olovke, ali mogu reći da se dobro držao nakon ručka, može se preživjeti i bez da ga se odmah popravi.




Kako Saša zna da mi nema dražega od olovke za usne, naravno da je i to ubacio. Za S-he olovke sam davno pročitala da su jako dobre, ali nikada nisam uočila zanimljivu nijansu (koju već nemam u kolekciji haha). 

S.he olovka za usne 003 je predivne šljivasto ljubičaste boje, kremasta i ne zapinje za usne kod nanošenja (iako se na swatchu čini suha). Idealna za nošenje preko cijelih usana. Zaljubljenica sam u nošenje olovke umjesto ruža zbog velike trajnosti, preciznosti nanošenja i lakih popravaka. Cijena olovke je 12.90 kuna.


Swatch: S.he olovka za usne 003 i Deborah Milano Atomic Mat ruž 03


I zadnji je S.he lak u nijansi 178. Dolazi u količini od 10 ml i cijena mu iznosi 20 kuna.

Boju bi opisala kao pastelnu koraljnu, pravu ljetnu. Lak zahtijeva dva tanja sloja te se suši solidnom brzinom. Na noktima je mrvicu kričaviji nego u bočici, a vjerujem da bi mu sloj mat nadlaka savršeno legao i dao nijansu bočice. O trajnosti ću znati nešto više uskoro pa taj dio mogu nadopisati.

Za kraj, slike proizvoda u akciji:
Deborah Atomic Red Mat 03, S.he lipliner 003, S.he lak 178

Ja sam ovim odabirom super zadovoljna i drago mi je imati u kolekciji nešto van moje palete boja.

Jeste li vas netko počastio ili ste to možda učinile same?

Rebecca

Broj komentara: 6:

  1. Dečko ima ukusa! Sve ti lijepo pristaje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, muž me iznenadio šminkom :)
    Također mi je kupio par sitnica. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iznenađena sam, super mu je izbor. :D
    S.he olovku i sama obožavam. Baš sam se iznenadila jer inače retko kupujem njihovu kozmetiku. Ja je koristim uz Golden Rose Velvet Matte 19 i sjajno se slažu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam zasto ih nisam nikada gledala dok redovno visim pred catrice i essence standom. Ja mijesam svakakve olovke i ruzeve, nekad improviziram, a vec imam i neke svoje izmisljene nijanse :D

      Izbriši