26. 02. 2016.

NYX Ultra Pearl Mania i MUR Pure Pigments pigmenti | RECENZIJA



Pozdrav svima!

U današnjem postu predstavit ću vam tri NYX Ultra Pearl Mania pigmenta i jedan Makeup Revolution Pure Pigments pigment.

Krenut ću od cijene.
NYX pigmente sam kupila u Rijeci u trgovini Diviana Cosmetics, a cijena jednoga je 33,50 kn. Ukoliko niste iz Rijeke NYX kozmetiku još možete nabaviti na web stranici  Diviana Cosmetics, zatim u trgovini Danijel Cosmetics u Osijeku te Zagrebu ili preko njihovih web stranica. Uvijek dakako preostaje i narudžba iz inozemstva s raznih web stranica, pa se možda može i jeftinije proći. Na NYX web stranici su trenutno na sniženju i cijena im je 2$.
Makeup Revolution Pure Pigments pigment sam dobila kao poklon prilikom narudžbe s Pink Pande. Na Pink Pandi im je cijena 14,90 kn.

Pigmenti dolaze u malenoj bočici. Da budem iskrena, gledajući slike istih na internetu očekivala sam veću bočicu no ona je u stvarnosti jako malena. Bočica sadrži 5 ml proizvoda. No, s obzirom na to koliko je malo proizvoda potrebno za dobivanje kvalitetnog looka imam osjećaj da će mi trajati cijelu vječnost. Jedina zamjerka je to što je otvor bočice toliko uzak, pa je jako nezgodno zahvatiti potrebnu količinu praha bez prosipanja. Savjet je da se nekom uskom špatulicom izvade na neku površinu s koje ćete grabiti ili jednostavno presuti pigment u druge manje, ali šire posudice, pa će baratanje prahom biti puno lakše.
MUR pigment ima drugačiji otvor bočice. Bočica je u principu zatvorena s četiri male rupice kroz koje pigment izlazi iz bočice. Ni ovaj tip ne smatram baš previše praktičnim. MUR bočica sadrži 1,5 g proizvoda.

Koliko sam uspjela primijetiti NYX nudi 30 različitih nijansi pigmenata, dok Makeup Revolution nudi 17 nijansi.




A sad o samim pigmentima.
Što kažu za NYX pigmente?
Sada je moguće blistati uz ultra sjajne pigmente u prahu za oči i obraze. Ovaj fini mineralni prah pruža izuzetan učinak i dugotrajnost.“
A ja bih samo nadodala da se u svemu slažem s navedenim. Pigmente sam isprobala s bazom za sjenilo i trajali su cijeli dan. Nanosila sam ih s kistom koji sam prethodno našpricala s Fix +, jer je nanošenje tada puno jednostavnije i prah se manje rasipa po ostatku lica. Mogu reći i da je pigmentacija izvrsna. Pigment bez baze za sjenilo nisam probala nositi, te u tom slučaju ne znam kako se ponaša.
White pearl je čisti bijeli pigment, iako meni pod nekom svjetlosti zna imati blagi srebrnkasti odsjaj. Very pink je svijetla ružičasta boja, dok je Oro lijepa topla zlatna s dozom bakra. Sve tri nijanse imaju metalik sjaj i na očima izgledaju bogato.

Što se tiče MUR pigmenta imena Etiquette, njega još nisam imala prilike nositi, da mogu posvjedočiti trajnosti i ponašanju na kapku, međutim pri swatchanju se pokazao isto tako izvrsno pigmentiranim. Etiquette je bakreno smeđa nijasna, sa srebrnkastim i crvenkastim shimmerom.


L na D: NYX White pearl, NYX Very pink, NYX Oro, MUR Etiquette


Ukoliko ste u potrazi za highlighterom, možete isprobati ove pigmente, jer se osim kao sjenilo mogu koristiti i kao highlighteri. S obzirom na široki raspon nijansi, naročito kod NYXa, sigurna sam da bi svatko pronašao neku nijansu za sebe.

Za kraj vam prilažem sliku looka u kojem sam koristila NYX pigmente White pearl i Very pink.




Nadam se da ste uživali u ovom postu i do čitanja !!

Doris

4 komentara:

  1. Pigmentacija je savrsena i boje su predivne :) Bas mi se dopadaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, boje su stvarno predivne, sve jedna ljepsa od druge, nisam nikako mogla odluciti koje da odaberem... :D

      Izbriši
  2. pigmenti izgledaju super, posebno MUR Etiquette :D
    imaš predivne oči i kosu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pigmenti su super, svakako se treba počastiti još kojim... :D
      zahvaljujem na lijepim riječima :)

      Izbriši