23. 03. 2016.

PUPA Ultraflex Maskara | RECENZIJA




Oduvijek sam bila veliki fan maskara. Da me bacite na pusti otok i pitate koji bi komad kozmetike sa sobom uzela, bila bi to maskara :D

Jednom davno imala sam svojeg favorita, bila je to velika ljubav haha. Isprobala sam hrpe maskara, ali uvijek bi se vraćala njoj – Loreal  False Lash Telescopic maskari. No, ta ljubav je zamrla. Zašto? Cijena je otišla u nebesa, a nakon što se vratila na naše tržište nakon što je netragom nestala, formula maskare bila je drugačija. Brzo se sušila, nije produžavala trepke kao i prije i jednostavno nije više to bilo to.

Tako sam se ja bacila opet u potragu. Tražila sam maskaru koja će mi produžiti trepavice.  Pretražujući tako internet uzduž i poprijeko, naiđoh tako na moguću zamjenu, recenzije su bile obečavajuće, bila je riječ o Pupinoj Ultraflex maskari.




Pupina Ultraflex maskara produžuje i uvija trepavice, te se može kupiti jedino u crnoj boji. Sadrži 10 ml proizvoda. Rok trajanja joj je 6 mjeseci od otvaranja. Obogaćena je carbon – black pigmentom koji pruža intenzivnu crnu boju, oftalmološki je testirana te pogodna za osjetljive oči i korisnike kontaktnih leća.
Maskara ima gumenu četkicu, te je sama četkica veoma neobična. Naime, četkica ima češljiće različite duljine, pa su tako kako ju vrtite na jednoj strani duža, a na drugoj strani potpuno kratka, što omogućuje lijepo izvlačenje trepavica.
Formula maskare je dosta vlažna, pa u jednom izvlačenju četkice omogućuje mazanje trepavica oba oka.
Što se trajnosti tiče, maskara bez problema izgura cijeli dan, nema trušenja niti razmazivanja.
Skidanje maskare je isto tako prilično jednostavno. S malo mlijeka za skidanje šminke bez problema ide dolje.




Dostupna je u Mulleru, Bipi te u Douglasu. E sad, tu postoji kvaka. Cijene se razlikuju i to dosta. Koji je razlog tomu, ne znam ni sama. Kupujem ju već jako dugo i prvi put kad sam se odlučila za nju bilo je to u Bipi i bila je na sniženju oko 58 kn. I dalje sam je uspjevala pronalaziti i kupovati po toj cijeni i u Mulleru u Rijeci, ali i u Mulleru u Zagrebu. Neki dan sam ušla u Bipu i uočila da su vratili policu s Pupa kozmetikom, malo je reći da sam se šokirala kad sam vidjela da je cijena iste maskare tamo preko 100 kn. Eh, da, i da napomenem kako je maskara pri kupnji u Mulleru bila zaštičena, pa sam bila sigurna da ju prethodno nitko nije otvarao.




A sad, moj cjelokupni dojam.
Moje osobno mišljenje je da ova maskara doista produži trepavice. Veliki plus joj je i trajnost. U principu, nemam nijednu zamjerku osim zbunjujuće cijene. I samo zato ocjena 4/5. Međutim, da budem skroz iskrena s vama, ne vjerujem da će ijedna maskara ikada zamijeniti onu Lorealovu Telescopic od prije nekoliko godina.


I za kraj, demonstracija :D



Od vrha prema dolje: Bez maskare, Jedan sloj, Više slojeva


Od vrha prema dolje: Bez maskare, Jedan sloj, Više slojeva



Imate li vi svojeg favorita? Ili možda za preporučiti neku kvalitetnu maskaru za produžavanje trepki?

Doris

4 komentara:

  1. Nisam probala ovu maskaru ali cetkica i efekat su fenmenalni, bas, bas mi se dopada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ju uspijes uloviti po ovoj manjoj cijeni, svakako se isplati isprobati :D

      Izbriši
  2. ajme bas je super!!!

    OdgovoriIzbriši