26. 03. 2016.

Shopping dnevnik (dekorativa, preparativa, njega kose) | NEW IN


Bok! Za danas sam vam pripremila prvi new in post u kojem možete vidjeti što sam kupovala u zadnje vrijeme. Mjesec dana, a i više, nadam se! Otkad je ovoga bloga, kad god sam neodlučna pri kupnji, on mi bude opravdanje za trošenje. Neke stvarčice su još u fazi testiranja, neke čekaju na red za recenziranje, a neka još nisu ni taknute. Pa krenimo redom.

Ne znam kako mi se dogodilo da sam prespavala izlazak novog Bourjoisovog tekućeg pudera, pa sam brže bolje na prvoj Bipinoj akciji na dekorativu ugrabila City Radiance u nijansi 02 Vanilla. Voljela bi napisati recenziju za njega s obzirom da sam vjerna korisnica njihovih podloga.

A kako nikako dočekati Kozmovu akciju na kojoj sam si obećala priuštiti više Aurinih proizvoda, u očajnoj potrebi za jednim, uzela sam si Correct me! korektor u nijansi 301 Vanilla. Odlična nijansa, očito su mi vanilije suđene. 

Pri izlasku iz Kozma, na kasi mi je za oko zapela Maybelline Lash Sensational maskara na sniženju od 40%. Tup! Pala je u košaricu i  treći put. (kupljena 23.3. pa je možda još uvjek moguće pronaći ju)

Kada su akcije na dekorativu, a uočim Catrice Longlasting olovke u nijansama 100 Upper Brown Side i 020 Hey Macadamia Ahey! odmah kupujem za zalihu jer su mi najdraže nijanse, a često rasprodane (tu je i strah od ukidanja kojem je Catrice sklon).

Od lakova sam uzela još jedan She lak 328 pošto me osvojio nijansom koja je kao da sam ju ja miksala, Catrice Luxury nude 12 Caramel Confession i sličan Essence The nudes 03 I'm lost in you (najprekrasnija boja hrenovke) koji izlazi iz prodaje :/

Ovaj mjesec je blogokolegici bio rođendan, pa smo ju faksokolegica i ja počastile šminkom. Usput sam i sebi naručila neke sitnice s Pink Pande. Izbor je pao na Makeup Revolution-ovo mat rumenilo u nijansi Fusion i Radiance paletu s 3 highlightera. Jedva čekam novu izliku da kupim još koje rumenilo i pomadu za obrve.

Isprobala sam i neke Essence novitete za 2016. godinu pa dojmove možete pročitati u ovom i ovom postu.

Za Dan žena me iznenadio dečko, a više o tome možete saznati ovdje.

Blogokolegica Doris i ja smo odlučile isprobati ''Real Mink'' i obične trepavice s Ebay-a, neke su stigle, a neke još čekamo pa planiramo grupnu recenziju.


Krenimo na preparativu...

Već dulje vrijeme isprobavam Alverde Clear kremu za pranje lica s glinom i ulje divlje ruže i sviđa mi se njihovo djelovanje.

Kako sam potrošila testere Avene Cleanance Expert-a i nisu me baš nagnali da kupim full size (iako zbilja ubrzaju proces zarastanja), stigao mi je prirodni Miyu AntiAc Intense za koji se duboko nadam da će moju povremeno problematičnu kožu malo staviti u red. Usput sam uzela  Deo kremu i Stick Podočnjaković.

Za skidanje šminke i lagani piling ostajem vjerna Byphasse micelarnoj za osjetljivu kožu i Volo morskoj spužvici za lice.


 I nešto za kosu:

Pošto je moja kosa tretirana i po neznam koji put u svoje skoro 22 godine sam plavuša, bilo bi lijepo da joj vratim za sve muke. Nakon potrošenih Macadamia proizvoda, za isprobavanje sam odabrala Hask ulja (Argan, Macadamia, Keratine) koja su nedavno došla u Kozmo. Cijena im je 22 kune. I eto, blog mi je bio izlika da kupim sva 3, a ne da jednostavno odaberem jedno.

Iako sam vjerna Lorealu, povremeno rotiram linije proizvoda. Šampon je Total repair extreme, a regenerator Extraordinary oil (jedini nakon kojeg mi kosa miriši 2 dana). Uz regenerator sam na poklon dobila Instant Miracle tretman za obojenu kosu. Na lageru za isprobavanje imam i njihov novi Nutri gloss Luminizer, regenerator za sjaj kose.

Za nekih 27 kuna, Swiss-o-par-ov Silver (ljubičasti šampon) solidno obavlja posao pa je to ponovljena kupnja.


Ako ste uspjeli doći do kraja ovog posta, čestitam!

Što ste vi kupovali? Zanima li vas možda neki od proizvoda ili dojmovi o njemu?

Rebecca

Broj komentara: 6:

  1. kakav ti je silver sampon? ja sam jednom koristila od garniera i kosa mi je bila pomalo suha i petljala se :/ ja skicam bourjois korektor iz te radiance linije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobar mi je, nisam primjetila isusivanje kao npr. kod keune. Zanimljiv je korektoric dap :)

      Izbriši
  2. znaci ja ovu olovku od catrice-a Upper Brown Side nikako da nigdje ulovim...di god da pogledam nema je :(( di si ju ti uzela?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf znam, zato i kupim kad god ulovim u prolazu. Ovu sam nasla u bipi:)

      Izbriši
  3. Loreal šampone obožavam, moja kosa ih obožava. :D
    Dok sam se farbala redovno sam koristila sve iz linije za ofarbanu kosu, a sada sam na Extraordinary oil kolekciji iako sam primjetila da s njom moram tu i tamo mijenjati jer mi kosa kao "otupi" od njega i jednostavno postane umorna. Onda ga malo zamijenim, pa bude opet sve ok. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također :D Ja se vrtim oko ovih repairing i za obojenu. Jednom sam uzela onaj bijeli za suhu, ali mi se kosa brže mastila od njega. Extrordinary oil regenerator ionako stavim samo od uha na dolje pa mi paše :)

      Izbriši