23. 04. 2016.

MAYBELLINE The Falsies Push Up Drama Maskara | PRVI DOJMOVI


Pozdrav svima,
u danjašnjem postu moći ćete pročitati prve dojmove o Maybelline The Falsies Push Up Drama maskari.

Što kaže Maybelline?
Specijalno dizajnirana četkica omogućuje tako podignute, tako dramatične trepavice. Nanesi maskaru od korijena do vrhova trepavica dok ne postigneš željeni volumen. Između dva nanošenja maskara na trepavicama se ne smije osušiti.
Pakiranje sadrži 9,5ml proizvoda. Maskara je intenzivno crna, te ima gumenu četkicu, a zubci su dosta rijetko postavljeni.

Formula maskare je dosta suha i gusta i čak pri prvom nanošenju maskara mi je slijepila trepavice, tako da sam od daljnjih slojeva automatski odustala. Tokom dana nije se preslikavala na kapak, što je s nekim maskarama koje sam koristila bio slučaj, ali se trusila, pa je to još jedan ogroman minus.
Iako imam duge trepavice, moji apetiti što se maskare tiče su vrlo veliki, pa tako očekujem da maskara dodatno izduži trepavice i da im dodatni volumen. Ova maskara me u tome poprilično razočarala. Mogu reći da malo je produžila trepavice, ali s obzirom da su trepavice već pri prvom sloju bile slijepljene o volumenu ne bih dalje raspravljala.

Nadalje, maskara mi nije iritirala oči i vrlo lako se uklanja s očiju kako s micelarnom otopinom, tako i s mlijekom za skidanje šminke.
Ova maskara je za mene totalno razočaranje te će pričekati sa strane neke bolje dane, kad joj odlučim pružiti drugu priliku, a do tad se vraćam svojoj Pupa Ultraflex maskari o kojoj više možete pročitati ovdje.

Jeste već isprobale ovu maskaru i kakvi su vaši dojmovi?

 Doris

2 komentara:

  1. Ja sam krenula baš da je koristim skoro. Nemam neke velike kriterijume kad su maskare u pitanju, ali ova je znatno lošija od ostalih maskara istog proizvođača. Od volumena ni traga ni glasa i mnooogo grudvica pravi :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U potpunosti se slazem. Totalno sam razocarana njome i zao mi je potrosenog novca.

      Izbriši