07. 04. 2016.

MAKEUP REVOLUTION Sugar and Spice paleta rumenila | RECENZIJA



Drage moje šminkerice danas vam predstavljam Makeup Revolution Sugar and Spice paletu rumenila!


Jako dugo, prije ove palete, koristila sam Essence Silky Touch rumenilo u nijansi 10 Adorable. Uspjela sam ga više puta potrošiti i uvijek bi ga iznova kupila, iz razloga što mi je odgovarala nijansa. I tako, jednog lijepog dana dok sam lutala Pink Pandom, zapela meni za oko ova paleta. Ah, što ne pridodati kolekciji još jednu paleticu. Klik, Klik! Naručeno!

Cijena palete na Pink Pandi je 68,90 kn, međutim, trenutno je rasprodana, što me ne čudi.

Da ne duljim, neću opisivati svako rumenilo posebno, jer se boje prilično dobro vide na slici i na swatchevima.





Paleta je stigla u kartonskom pakiranju, koje na poleđini ima otisnute nijanse pakiranja. Na tom kartonskom pakiranju su otisnuti i sastojci. Sama paleta inače je pakirana u čvrstoj plastičnoj kutiji, koja djeluje vrlo profesionalno. Unutar palete nalazi se veliko ogledalo, te 6 mat rumenila, 1 sjajno, shimmerasto i 1 roskasti highlighter.






Kvaliteta? Woow.
U usporedbi s Essence Silky Touch rumenilom, ova paleta je ludilo. Inače i ova rumenila su svilenkasto, praškaste strukture. Toliko su pigmentirana, da je dovoljno lagano kistom taknuti nijansu koju želite i dobit ćete izvrstan efekt na obrazu. Ruka treba biti izuzetno lagana pri nanošenju. Kako sam ja navikla na Essence rumenilo u kojem sam tofala kist više puta da bi dobila željenu nijansu, pri prvom nanošenju jednog od rumenila iz palete izgledala sam kao klaun, jer nisam očekivala takvu pigmentaciju s malom količinom proizvoda na kistu, a imam i tešku ruku – veliki problem xD.

Što se highlightera u paleti tiče, njega ne bih preporučila za svaki dan, jer je dosta intenzivan, no može proći kao highlighter kad nosite nešto jači i teži makeup. Kao što sam napisala već, lagano je roskaste boje,a može se koristiti i kao sjenilo, te u unutarnjem kutu oka za otvaranje pogleda.






Eto, to bi bilo ukratko o ovoj paleti. Zbilja bi je preporučila svakome, jer je paleta i više nego izvrstan omjer cijene i kvalitete.


Kod ovog looka je korišten mix prva dva rumenila u drugom redu



Koja rumenila vi koristite? Jeste li već isprobale ovu paletu?



Doris

4 komentara:

  1. Isprobala sam, odnosno imam Hot Spice paletu, ali puno više koristim njihovu paletu bronzera koja je baš divota. Tebi ovakve roze nijanse rumenila baš dobro stoje, dok se meni osobno na meni ne sviđaju. Pa ipak, mur stvarno ima divna rumenila i ponudu općenito za pristojnu cijenu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti... Da, ja se ne vidim s drugim rumenilima osim s roskastim. Mislim da ću morati proširiti uskoro svoju kolekciju s još njihovih proizvoda jer su zbilja kvalitetni, a cjenovno pristupačni... :D

      Izbriši
  2. Paleta je baš lijepa i baš mami s bojama, sve su prekrasne. A zadnju u drugom redu čak vidim i na kapcima, prekrasna je. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, dobra ideja, baš ću je isprobati i na kapku :D

      Izbriši