16. 05. 2016.

Stalci, neseser, ogledalo, brush egg | EBAY KRONIKE

 
Bok! Danas sam vam odlučila pokazati neke od stvarčica koje sam naručivala s Ebay-a u nadi da će mi olakšati svakodnevni život. Nastavite čitati da vidite koje od njih zaista jesu :)


 Stalak za ruževe

Ovaj stalak mi je među top kupnjama. Koliko mi je samo olakšao spremanje, a i odabir ruževa! Naravno možete ga koristiti i za druge stvari, maskare ili čak olovke. Neko vrijeme dok mi kolekcija olovki za usta nije eksplodirala, držala sam ih u stalku skupa s ruževima tako da sam u njega nasipala sitne kamenčiće kako bi olovke stajale uspravno.

Postoji i manji, a ovaj ima 24 utora. Cijena stalaka se kreće oko 3 dolara, ako skrolate dovoljno dugo, sigurno ćete naići na jeftiniji :D



Ruka

Ovu ručicu imam već jako dugo tako da na priloženom linku nije identičan predmet, ali close enough :) Mojoj fali jedan prst. Dobro dođe za objesiti prstenje, sat, ogrlice koje najčešće nosite. Kako mi stoji na radnome stolu, ne mogu ju ne vidjeti i zaboraviti se nakititi ujutro. Cijene se kreću oko 8 dolara.


A postoji i niža verzija:



Stalak za naušnice

Ovakve ste stalke sigurno sretali po dućanima. Korisna stvarčica ako imate veći broj naušnica i želite ih imati pregledne. Svakako ću naručiti još jedan jer mi ovdje nisu stale sve, a i ove veće zauzmu barem 2 mjesta. Stalak ima rupice i moguće ga je naručiti sa rupicama za 36 ili 72 para, čini mi se. Cijena mu je 0.78 dolara. Moraš voljeti Ebay.

http://www.ebay.com/itm/201502336608?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


Neseser

Ovaj neseser mi je zadnjih godinu dana bio sve, kako sam živjela na dvije adrese, on je bio moj prijenosni vanity (hrvatska riječ za to?). U njega stane stvarno svašta, a na slikama možete vidjeti kako ga ja popunim. Najčešće popunim sve rupe u njemu pa ima i minimalno kotrljanja proizvoda :D Na mrežastoj pregradi sam si zihericom napravila još jedan odjeljak za ruževe i olovke.

Jako je praktična ova odvojiva pregrada, a jedini minus je to što gornji dio ne može samostalno stajati već se mora polegnuti pa onda kremice znaju malo ispasti. Može ga se jednostavno podbočiti nečime.


Sve to za otprilike 4 dolara.


Kasnije sam shvatila da nemam niti jednu sliku bez Phoebe kada je ogledalo upaljeno :D

Kozmetičko ogledalo s LED svjetlom

Ovo je valjda jedina stvar u postu kojom nisam oduševljena, ali trenutno nemam neko pametnije pa me i ovo uredno služi. Zašto?

Ogledalo je mrvicu prenisko, a svjetlo kada se upali je toliko jako da vas lagano oslijepi. Mjere možete naći u opisu proizvoda. Ja sam ga platila oko 8 dolara, ali trenutno ne vidim tu ponudu pa ovo s linka dođe 12.28 $. Potrebna vam je i ona velika kockasta baterija.



Brush Egg
 
Impulsna kupnja. Bez ovoga se može, ali dobro dođe. Stvarno se lakše istrljaju nakupine u kistićima po ovim utorima u gumi, vjerojatno se onda i bolje operu. Meni nije baš praktičan utor za prste pa ga držim u dlanu. Za kinesku verziju Brush Egga ćete izdvojiti dolar.

http://www.ebay.com/itm/New-Cleaners-Egg-Cleaning-Glove-MakeUp-Washing-Brush-Scrubber-Board-Brushegg-uf-/272190804446?var=&hash=item3f5fd611de:m:mfWalU2JAsA29I32dGi9VDw


Planiramo ove Ebay kronike pisati u nastavcima, pa tako očekujte nešto i o nakitu, trepavicama, odjeći... Čeka se poštar.

 Što vi naručujete s Ebaya?

Rebecca

Broj komentara: 12:

  1. Sve. Naručujem bas sve s eBaya. Obožavam ga.
    Ali ovo za naušnice mi nije bilo ni na kraj pameti za naručiti haha. Odmah to stavljam u watch listu ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha također. Zaboravila sam napomenuti da će biti još ovakvih postova. Slijedi i nakit, trepavice... A dok to napišemo, stići će još stvarčica :D

      Izbriši
  2. Ovaj stalak za ruževe već dugo pikiram no nikako da se odlučim na kupnju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je i trebam još jedan :D Jedino znaj da nije onaj deblji akrilni nego je obična tanja plastika :)

      Izbriši
  3. moram si nabaviti jedan brush egg :D ova rucica je bas fora :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Još nikako nisam naručivala sa Ebaya, ovaj stalak za ruževa kao i ona ruka sa satove prstenje itd. su stvarno odlične i praktične stvari. :)

    Pogledaj i moj blog http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/moja-kolekcija-avonovih-parfema-2-dio.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja imala paypal do nedavno pa su mi drugi narucivali. Sad sam pustena s lanca :D

      Izbriši
  5. narucih si također ovaj stalak, onda puno sitnih gumica za kosu pa one crne spangice, picetu za umjetne trepavice, razno razne kistove...ma svasta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako mi nikad nije palo na pamet naruciti gumice i ukosnice!? :D

      Izbriši
  6. Hah! Isti taj neseser imam, iste te boje! :) Odličan je. A jajce za četkice sam isto naručila pre koju nedelju. Obe stvari sam sa AliExpressa, ali merkam i Ebay, nađu se dosta jeftine kul stvarčice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve i svasta stane u njega. Nekako uvjek zaboravim provjeriti Ali, na Ebayu imam više iskustva :)

      Izbriši