08. 05. 2016.

BOURJOIS City Radiance tekuća podloga | RECENZIJA +usporedni swatchevi


Bok! Ajmo malo o podlogama. Točnije, Bourjoisovom posljednjem tekućem puderu imena City radiance (02 Vanilla).

Kao vjerni fan Bourjoisovih proizvoda za lice, jednostavno sam morala isprobati i ovu podlogu.

Osnovni podatci:
- 107.90 kn, 30 ml
- 6 nijansi
- SPF 30, zaštita protiv vanjskih zagađivača, pigmeni koji daju blistavost i zdrav izgled

Proizvod se lako dozira kroz uski otvor tubice, uz to je i dosta guste teksture, a maziv. Zapravo me iznenadila ta gustoća, uz ime Radiance sam očekivala vodeni proizvod.

Iznenadila me i moć prekrivanja. Svrstala bi ga u srednju kategoriju, s time da se lako da nadograditi kritična područja. Rijetko s kojim puderom ne trebam neke flekice prekriti korektorom.

Ambalaža je potpuno jednaka Air Mat-ovoj
City Radiance zbilja da radiantan finish. Lijepo izgleda na koži, ugodan je. Nažalost taj prekrasni izgled na mojoj koži traje 2-3 sata, a kasnije se razbježi po licu i istakne mi teksturu kože (prištiće na odlasku, suše dijelove). Nisam primjetila da drugi imaju taj problem kada sam čitala recenzije. Svejedno se dosta dugo drži na licu, preživi smjenu uz blotanje masnijih dijelova, nešto manje nego kod Healthy Mix-a. Imajte na umu da mi je koža mješovita.

Ukoliko ga ne settam puderom u kamenu odmah, nakupi se u boricama ispod očiju, a i nazolabijalnim. Kroz dan ga moram još nekoliko puta micati iz borica (ja skoro sa svakim imam taj problem).

Lijevo s puderom, desno bez.




















Super mi je ovaj SPF 30 zato što ne moram brigati o kremici koja ga sadrži.

Na slici ispod sam swatchala neke od Bourjoisovih pudera koje imam u opticaju. U svakom slučaju Air Mat je ovdje crna ovca, nije slična nijansa ostalima i na sreću su se kod City Radiance-a sjetili kako im ono izgleda Vanilla.

02 Vanilla je druga nijansa po svjetlini, žuto/neutralnog podtona (mislila sam da Bourjois ima žute pudere dok nisam probala Kiko Unlimited Foundation). Svjetlija nijansa ima rozi podton, ali nije dovoljno svijetla za duhiće poput moje blogokolegice Doris (nosi Revlon Colorstay 150 Buff).

Bourjois nijanse vanilije: Healthy mix serum, Healthy mix, City Radiance, Air Mat




















Mogli su i bolje. Zapravo već i imaju bolje, a zove se Healthy mix i uvjek mu se vratim. Potrošiti ću ovaj puder, ali neću ga kupovati ponovo.


Jeste li isprobali City Radiance i kakav vam je?


Rebecca

Broj komentara: 5:

  1. Nažalost, Bourjois i ja nismo frendovi nikako. Još ništa njihovo nisam probala da mogu reći barem da volim, a gdje da sam oduševljena. Healthy mix mi je jedan od najgorih pudera za moju kožu koju sam ikad stavila na lice, jednostavno ne funkcionira. Air mat mi je prvo bio meh, pa s vremenom malo bolji, sad smo se opet razišli. O nijansama Air mat pudera ne želim ni razmišljati. :D Zato sam odlučila da ovaj neću ni probavati, radije ću uložiti u neki brend kod koje mi je bar jedna stvar odgovarala.

    OdgovoriIzbriši
  2. 100 ljudi, 100 koža. Već godinama koristim Flower Perfection, a sada Healthy Mix. Jednostavno mi koža izgleda najživlje s njim. Sve drugo su kratki izleti i nikad ponovljene kupnje. Air Mat mi je narančast pa ga nekada pomiješam s nekim presvijetlim samo da ga potrošim, al ne nazire mu se kraj :D Istu odluku sam nažalost donijela s Lorealovim puderima.

    OdgovoriIzbriši
  3. kakav ti je air mat, osim boje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa mrvicu previse matirajuc tokom zime, ali onda je i koža bila nešto suša, a trajnost mu je dosta dobra i nije težak. Neznam ako sam ti od pomoći, ugl ako ti je koža na suhu stranu slobodno preskoči :)

      Izbriši
    2. hvala...nije, masna mi je t zona, volim hm ali privlaci me sve sto je mat, ali recenzije su podijeljene, neki kazu super, neki katastrofa, i zato ga jos uvijek nisam kupila...ali mislim da cu kad tad :)

      Izbriši