26. 05. 2016.

Feel good makeup | SVAKODNEVNA MAKEUP RUTINA


Nedavno vam je Doris opisala svoju svakodnevnu makeup rutinu, a u ovom postu možete saznati koje proizvode ja koristim i volim. Sve su to proizvodi s kojim se instantno osjećam bolje volje pa sam ga nazvala Feel good makeup.



Naravno krećem sa njegom. Nakon umivanja, lice prebrišem Thayers tonikom (witch hazel and rose petal), nanesem Happy Hemp hidratantnu kremicu, a usta pripremim Biobazinim Bee Balmom sa đumbirom i medom. 

Kako više baš i ne koristim puder sa SPF-om, pod hitno si moram nabaviti jednu takvu kremicu. Po mogućnosti i da matira moju odnedavno mješovitu kožu. Prijedloge objeručke prihvaćam :)


Moja baza se sastoji od ova 3 proizvoda. Healthy Mixu (52 Vanilla) sam se ponovo vratila nakon nekoliko mjeseci isprobavanja svega i svačega, volim kako s njime koža izgleda zdravije i ne razbježi se svuda po licu, ali ipak mi fali mrvica matiranja.

Za podočnjake sam se također vratila Healthy Mix korektoru (51 light) jer sam skužila koliko ima bolje prekrivanje od Aurinog (302 Vanilla).  Ipak, obožavam svjetlinu i žuti ton Aurinog Correct me, tako da njime znam dodatno posvjetliti ona standardna područja.


Do pred koji mjesec sam bila vlasnica suhe kože, a kako su se stvari promjenile na red je došlo isprobavanje pudera u kamenu. Iako zadovoljna Essenceovim Stay matte-om, ovaj put sam uzela Catrice Prime and Fine koji je još u fazi testiranja. Također je transparentan, a tvrde i vodootporan.

Čim sam ugledala Aurin Illuminate me u nijansi Sunlight, znala sam da ćemo se voljeti. No na toj ljubavi je trebalo poraditi i otkriti tehniku kojom mi neće skinuti ostatak makeup-a pri nanošenju. Pumpicu istisnem na ruku, iluminator rastegnem prstom, te ga nakon nekoliko sekundi kada postane ljepljiviji gusto zbijenim kistom nanesem na vrh obraza, a kistom za usne iznad usana, u unutarnji kut oka, ponekad i vrh nosa.

Kako nebi ostala sa flekavim rumenilo, njega nanosim nakon iluminatora. Volim Makeup Revolutionovo mat rumenilo Fusion otkad mi je stiglo. Nikako dočekati da mi više stvari na Pink Panda wishlisti dođe na zalihe pa da se počastim još kojim. Pigmentacija mu je odlična, za jedan obraz je dovoljno jednom taknuti rumenilo kosim kistom, a trušenje je minimalno.


Nema dana da na moje obrve ne sjedne Anastasia Beverly Hills dipbrow pomada. Ovo pakiranje mi traje nenormalno dugo, uskoro će biti  godina i pol, a ne vidi se ni dno. Ne  razumijem kako ju netko može potrošiti u koji mjesec, je li samnom sve u redu? :D Moja nijansa je Medium brown, lijepa hladna smeđa. Koristila sam ju jednako dok sam bila i plava i roza i smeđa. Za popravke u torbici nosim Nyx-ov Micro pencil (navodni dupe za ABH Brow Wiz), ali mislim da ga još nikad u tu svrhu nisam upotrijebila, što govori dovoljno.

Kao i Doris, kada uhvatim vremena obavezno upotrijebim tuš. Izmjenjujem Lorealov Superliner i Eveline Celebrities.

U zadnje vrijeme sam isprobala i svakakvih maskara, ali na zalihama uvjek imam Maybelline Lash Sensational. Super omjer cijene i kvalitete. Ponaša se bolje od nekih navodno vodootpornih, ne mrda i ne mrvi se cijeli dan.

Zaboravila sam ju slikati, ali uglavnom na waterlineu nosim Catrice Made to stay nude olovku, koja daje prijekopotrebni budniji izgled.


Otkada sam u Diviani ulovila Nyx Lip Lingerie u nijansi Push up, nosim ga u svim kombinacijama. Nekako mi je najdraži sa Catrice Longlasting olovkom Hey Macadamia Ahey!, usne instantno izgledaju punije. Trajnost mu je odlična, ali ako jedete nešto masnije ipak neće ostati netaknut. Obvezno ga nanosim u tankom sloju i zatim utapkam prstom jer je onda puno ugodniji na usnama.



Za nanesti sve ove proizvode na lice mi je potrebno oko pola sata.
S obirom da sam nekada duže nanosila upola manje proizvoda, ovo mi nije strašno. 






Što vi nosite najrađe i najčešće?
 Rebecca

4 komentara:

  1. Super postić i jako lijepe slike! Svi proizvodi su super (koliko sam pročitala kod drugih blogera, a neke i sama imam), ali ovaj NYX tekući ruž mi je na WL!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno :) Proizvodi su baš all time favorites. Nyx-ić je zakon i lako se se da manipulirat tonom sa olovkama.

      Izbriši
  2. Sviđa mi se kako izgledaš sa proizvodima na sebi! Veći dio bi i sama koristila ili već koristim, jedino Nyxov Lingerie nikako da kupim ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh hvala ti :D Proizvodi su svi provjereni da. Ma baš mi je drago da imamo ovu divianu, još su počeli brže apdejtat proizvode fino :)

      Izbriši