04. 05. 2016.

FREEDOM Pro Contour Kit (Medium 02) | RECENZIJA


Lijepi pozdrav drage moje šminkerice!
Danas ću vam napisati jedan kratki pregled ovog proizvoda. Dakle, radi se o proizvodu za konturiranje.



Ovu paleticu odabrala sam kao jedan od tri poklona koje je ekipa na Pink Pandi nudila pri kupnji na njihovoj stranici, a trenutno je dostupna na njihovoj stranici i to po vrlo pristupačnoj cijeni od 37,90 kn.


Radi se o proizvodu koji se sastoji od dva dijela odnosno dvije nijanse. Naime, lijeva, svjetlija nijansa bi trebala služiti kao highlight, a desna, tamnija za konture. Kako su nudili jedino ovu tamniju nijansu na dar, malo sam se bacila na istraživanje i primijetila kako ova lijeva nijansa namijenjena highlightu uopće nema u sebi nikakav shimmer te je mat. Tako mi je palo napamet da bi zapravo tu svjetlu nijansu ja mogla koristiti za konture pošto sam prilično svijetle puti.

Ova paletica je prilično malena i praktična i sadrži 6g proizvoda. Nakon dužeg isprobavanja mogu vam reći sljedeće, proizvod je stvarno pigmentiran i s njim treba polako, a tekstura, koja je na dodir svilenkasta i trajnost su odlični. Izdrži cijeli dan na licu bez mrdanja.


Jedna stvar koju bih napomenula je ta da mi je na slikama lijeva, svjetlija nijansa izgledala kao da ima dosta sive u sebi, međutim uživo nije tako. Obje nijanse su dosta tople i samim time pogodnije kao bronzeri.
Sve u svemu, s ovom paleticom sam zadovoljna i zahvalna sam Pink Pandi na njoj, a svakako će biti u uporabi.


Za kraj vam prilažem sliku na kojoj sam koristila ovaj proizvod




Koje proizvode vi koristite za konturiranje?

Doris

2 komentara: