13. 05. 2016.

Trepavice | EBAY KRONIKE 2


Pozdrav šminkerice,
u ovim Ebay kronikama pozabavit ćemo se i približiti vam povoljne trepke koje smo ubrale na Ebayu.
Vrijedi li ih naručiti ili i u ovom slučaju vrijedi ona "koliko para, toliko muzike", pročitajte u nastavku.
Trepavice smo naručivale u više navrata. Kako su nas prve oduševile, raspištoljile smo se s daljnjim narudžbama.

Želja nam je bila naručiti mink trepavice, a ovo su prve koje su stigle. Jesu li mink (dlaka kune), teško, ali nema veze.


Prve pa najdraže! U početku me bilo strah debelog strip-a, pošto sam do sada koristila samo prirodnije, Ardell trepavice. Ispostavilo se da je na ovakav "korijen" puno jednostavnije nanijeti ljepilo, a ujedno ih čini i čvršćima pa su izdržale veliki broj nošenja. Ne izgledaju nimalo plastično i ne sjaje se onako umjetno. Izgledom bi ih svrstala u zlatnu sredinu između trepavica za volumen i onih za produživanje. Možete ih pronaći na ovom linku, po smiješnoj cijeni od 1,73$.





Iduće su stigle još jedne iz mink serije. Sva sreća pa sam u startu naručila tri komada i osigurala se, jer sam prezadovoljna njima. Ni ove trepavice ne izgledaju nimalo plastično poput onih Essenceovih (sigurna sam da znate na koje mislim). Dugačke jesu, ali nikako nisu "šaka u oko" i hrabriji ih komotno mogu nositi i po danu. Voljela bih napomenuti kako ljepilo na njih lijepo sjeda i lako se nanosi, jer "korijen" ima neki kanalić. Trepavice možete naručiti tu, po cijeni od 1,71$.





Sljedeće u nizu su također mink trepavice. Jako su slične prvima, a jedino se razlikuju u tome što su pojedine trepavice raspoređene u snopovima što im daje ogroman volumen. Naručite ih ovdje, po cijeni od 1,55$.






Iduća dva seta dolaze s pet parova u kutiji. Ovima baš i nismo toliko oduševljene. Zašto? Većina trepavica u setu ima grešku i iz tog razloga nisu baš nosive. Same po sebi jesu divne i dramatične, ali iz navedenih razloga nisu iskoristive i smatramo ih promašajem. Mrvicu su sjajnije od prethodnih, a isto tako najduže dlake su mrvicu preduge, pa diraju obrvu. Uz malo trimanja bile bi nosive. Možete ih naručiti na ova dva linka: slika 1 i slika 2.





I zadnje u nizu koje su stigle su najjednostavnije od svih naručenih. Dva para dolaze u paketu. Jedine su kojima su dlake duže prema krajevima. Služe više produživanju trepavica, nego što će se njima dobiti volumen. Nabavite ih na ovom linku, po cijeni od 0,77$.



Sve u svemu i više smo nego zadovoljne. Definitivno nećemo stati na ovim narudžbama, poharat ćemo cijeli Ebay.

Jeste li se vi upustile u kupnju trepavica s Ebaya i kako ste prošle? Koje trepavice vi koristite?


Doris & Rebecca

Broj komentara: 7:

  1. Inače naručujem svašta s eBaya ali trepavice nisam. Smatram i znam da nisam vješta u njihovom stavljanju tako da nisam ni pokušavala.
    Ne znam ni koje tj kakvo ljepilo koristiti?
    Ja i umjetne trepavice smo dva različita svijeta. Haha 😂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi smo odlučile probati s ovima prije nego se bacimo u trošak sa raznim koje mjerkamo i eto nismo požalile. Ja sam dosad koristila samo ljepilo za trepavice od Wimp'rs-a i nije me nikad iznevjerilo (osim kad sam baš cmizdrila:D).
      A sa šminkom uvjek isto, jednom kad nešto isprobaš, kao da ti otvori vrata novog svijeta :)

      Izbriši
    2. Pa pametno. Zasto bacati novce ako se prvo može neka Jeftinija varijanta probati?
      Možda se i ja odlučim na kupnju 😃

      Izbriši
  2. I sama volim narucivati svasta s ebaya, samo sminku ne narucujem, nije mi sigurno, stoga to ne dolazi u obzir. Trepavice uzimam, i jos ih dodatno dezinficiram lagano, cisto da skinem ono njihovo tvornicko ljepilo i ne mogu reci da sam u svojima nasla nekog apsolutnog favorita, ali nisu lose. I one me cekaju za recenziju, ali nikako da pohvatam sve trepke na ocima da imam i te slike, haha. :D
    Mislim da cu si naruciti ove vase prve s popisa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, to za šminku stoji. Makar ima online dućana koji imaju prodaju i na ebayu, pa sam tako uzela LA Splashev tekući ruž iz kanade, nikako od kineza. I nama je od prve narudžbe prošlo jedno 2 mjeseca upravo zato :D

      Izbriši
  3. Baš sam nedavno gledala te mink trepavice ali nisam znala jel se isplati uzeti uopće. Ako kažete da valjaju morat ću ih uzeti. :) Inače imam jakoo puno trepavica s ebaya i dosta sam zadovoljna s njima. S nekima više, a nekima manje. Ako ništa dobre su za slikanje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neke su bolje, neke su lošije, ali se svakako isplati uzeti... Što je najbolje, ne raspadnu se nakon jednog nošenja kao što sam mislila da će biti slučaj, nego se mogu iskoristiti više puta. :)
      I to se svakako slažem, za slikanje su super :D

      Izbriši