20. 11. 2016.

CATRICE My Mermint | RECENZIJA


Bok! Za danas lagano štivo, oda najljepšem sjenilu koje sam vidjela u posljednje vrijeme.


Iako ovo sjenilo nije novo, a nije ni u limitiranoj kolekciji, ja sam ga tek sada zamijetila i nisam ga mogla ne spomenuti.

Cijena 910 My Mermint-a je iznosila oko 20 kuna, standardnih za Catrice mono sjenila. Količina koju dobijete iznosi 3 grama.

Ambalaža je čvrsta, ne zauzima puno mjesta. Zapravo mi se jako sviđa ovaj dizajn.


Iako je na slikama možda ispao hladniji nego što jest, My Mermint je u mojim očima više zelena nego plava nijansa. U sebi sadrži sitni shimmer, a kako se preljeva na svjetlu, uočavam i lagani zlatni odsjaj.

Sjenilo je mekano i nema pretjeranog trušenja.


Što se tiče pigmentacije... Tu nije savršen. Koliko god se trudila, niti kistom, niti prstom se  ne može nanesti kao što je to na slici ispod (lijevo oko). Iako, možda mi se čak i mrvicu više sviđa ovako lagano i prozračno kao na desnoj strani.

Trik koji sam izvela da bi dobila potpunu pigmentaciju je taj da sam kist lagano umočila u Makeup Revolution Aqua Seal koji je pomogao da se slojevi sjenila bolje zalijepe. Isti efekt pruža i Mac Fix+.


Kod trajnosti nisam imala nikakvih problema, štoviše u unutarnjem kutu oka (u duetu sa Mac Fix+) mi je potrajao kroz cjelonoćni izlazak.

I još par slika sjenila u akciji, lijevo preko cijeloga kapka, desno kao highlight unutarnjeg kuta oka. Nažalost, još ga nisam stigla isprobati na vrhovima obraza :D Mogući dupe za Jeffree Star Mint Condition?



Volite li vi ovakve nijanse?


Rebecca

2 komentara:

  1. Vidjeh ga kod voodoo blonde, sad i kod tebe. Definitivno idem u drogeriju po njega. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam razmišljala o njemu kao hajlajtu i vidjeh da i ona spominje da ga tako koristi :D

      Izbriši