10. 10. 2016.

COLOURPOP Ultra matte lip (Chi, Beeper, Love Bug) | RECENZIJA


Bok! Danas vam pišem o Colourpop Ultra Matte tekućim ruževima. Više saznajte u nastavku :)

Kao što sam spomenula u prošlome New in-u,  čim sam uočila da Colourpop ima akciju na poštarinu, nisam oklijevala oko narudžbe. Umjesto standardnih 25, dostavu sam platila prihvatljivih 5$.

Cijena Colourpop tekućih ruževa iznosi 6$, a za to ćete dobiti 3.2 grama proizvoda.

U košarici su mi se tako našli Chi (Karrueche x Colourpop), Beeper i Love Bug (jesenski novitet). Usput sam odlučila isprobati barem jedno njihovo sjenilo pa sam naravno odabrala ciglasti Elixir (također jesenska kolekcija), no o njemu i njegovoj formuli više neki drugi put.

Proizvode sam primila u bijeloj kutiji sa Colourpopovim dizajnom u unutrašnjosti. Oni sami se nalaze u vlastitim kartonskim pakiranjima, a uz to su bili omotani i spužvom.

Čini mi se da paket nisam čekala više od 10 dana, a u njemu je bila i kul poruka.


Pakiranje ruža je standardno. Tvrda plastika koja izgleda kao staklo. Nažalost slova se jako brzo izgrebu ako se ruževi voze u kozmetičkoj torbici. Aplikator je spužvasti, ali tvrd i među manjima u mojoj kolekcji. Meni je okej za baratanje i nisu mi potrebne intervencije kista kako bi ruž nanijela precizno. Pigmentiranost je odlična.


Kada se ruž nanese, jako se brzo suši potpuno mat. To znači da kada spojite usne nema ni traga ljepljivosti. Odmah upozoravam da je ruž potrebno nanesti u što tanjem sloju (ne kao ja na swatchu) jer će u suprotnom izgledati jako suho i skoreno. Nekima se neće svidjeti ovaj level matiranosti, ali iskreno, nisam još naišla na neki brend koji mi je dostupan, pristupačan, a nudi izbor ovako divnih nijansi pa sam spremna potrpjeti.

Ta ultramatiranost ne znači i ultratrajnost, ako jedete nešto što nije suho, ruž će se istrošiti na unutrašnjosti usana. Inače, netaknut može izdržati jako dugo. Najduže sam ga imala 6-7 sati.

Teško ćete ruž skinuti sa micelarnom vodom pa preporučam neki uljni skidač. Osobno ga skidam ili sa kokosovim uljem ili Banila Co. Clean It Zero balzamom.

Chi, Beeper, Love bug - tek naneseni, osušeni, na suncu

Chi sam odabrala zato što sam na netu našla kako je dobar dupe za Kylie Dolce K koji mi je naprosto divan. Na Colourpopovim stranicama se može pronaći opis nijanse, a oni kažu da je Chi hladna nude bež nijansa.

Za Beeper kažu da je topla srednje taupe nijansa. Nažalost na meni ovakvi ruževi povuku ljubičasti ton. Isto mi se dogodilo i sa Gerard Cosmetics Iced Mochom.

Love Bug je prekrasna terakota crvena nijansa koja na suncu najviše dođe do izražaja. Mana joj je mrvicu suša formula nego kod ostale dvije.

Chi, Beeper, Love Bug

Usprkos tome što formula Ultra matte lip ruževa nije najbolja na tržištu, Colourpop asortiman je pun nijansi koje obožavam. Možda čak imaju i najveći izbor nijansi tekućih ruževa. Zato mislim da ću dati priliku i Ultra Satin ruževima te Lippie Stix-u čim poštarina opet bude snižena.

Koja vam je najdraža nijansa od ove tri? Ako ih posjedujete, što kažete na Colourpop-ovu formulu ruževa?



Rebecca

Broj komentara: 10:

  1. Odabrala si redom sve nijanse koje bi i ja birala za sebe! :)
    Šteta da im i inače nije poštarina u nekom razumnom okviru!

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš dobro izgledaju, sljedeći put dok bude besplatna poštarina definitivno moram naručiti koji :D

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam si uzela nijansu Chi, a nisam imala pojma da je dupe za Kylie ruž xD Uskoro i ja stavljam swatcheve na blog, valjda uskoro xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato sam ja sve lijepo istražila :D Zanima me koje si boje ubola!

      Izbriši
  4. I ja sam iskoristila jeftinu dostavu i porucila par stvarcica. Kako ti senka deluje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iznenadila me tekstura, sada mi je jasno zašto ih pakiraju s poklopcem. Koristila sam ju samo jednom ispod očiju pa si nismo još na ti :)

      Izbriši
  5. Jako lijepe nijanse i ja bi iste te izabrala :) Citala sam dosta o njihovim ruzevima i jako su dobri u usporedbi sa Kaylie Janner ruzevima koji su nidje veze. Htjela sam i ja naruciti ali sam cula da ogule na carini sa parama pa sam odustala.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ti ne smeta nešto suša tekstura onda jesu. Moje usne svašta potrpe :D Ma samo moraš znati koje su granice, do kojeg iznosa nema ni pdv-a, a do koje carine. Ja nisam ništa ekstra platila :)

      Izbriši