10. 11. 2016.

MAKEUP REVOLUTION Vivid Baked Highlighter Golden Lights | RECENZIJA


Bok! Ni sama ne znam koji je ovo već highlighter na blogu no ne mogu si pomoći. Iskreno, nisam namjeravala pisati o ovom proizvodu, ali toliko me oduševio sjaj koji daje da vam ga jednostavno moram pokazati!


Ovaj pečeni highlighter dolazi u više nijansi, a to su Peach Lights, Pink Lights i Golden Lights. Nedavno sam uočila jednu novu  i to Rose Gold, možete ju škicnuti tu. Jedino ne znam kome bi to bio highlighter, vidim ga samo u ulozi rumenila :D Malo sam late to the party, ali u moju obranu, Golden Lights baš nikada nije bio na zalihama kad god sam naručivala nešto!


Cijena mu je 37 kuna, a količinu od 7.5 grama bi trebali potrošiti u 12 mjeseci. Ja sa svoj primjerak naručila na Pink Pandi.

Ambalaža je najobičnija plastika, nije najčvršća koju sam ikada vidjela i sigurno će se rasklimati dok potrošim ovo čudo. Ako ga potrošim, jer se pečeni proizvodi inače sporije troše. Valoviti reljef se nije istrošio u proteklih nekoliko tjedana korištenja.


Odmah da naglasim da idućem swatchu ne možete doživjeti pravu čar ovog highlightera, realnija je nijansa uhvaćena na prstu.

Iako je na oko dosta svijetla nijansa, na licu se nanošenjem formira blještavi zlatni sjaj. Ako baš pretjerate s njime (ja sam morala probati dokle ide), iz nekih kuteva bi vam se mogla vidjeti bijela sjena. Zato ga nanesem baš na vrhove jagodica, izbjegavam spustiti na obraz. Na internetima sam pronašla usporedbe s Nars Albatrosom i čini se kao odličan dupe.

Na prvu se čini kako je highlighter jako fino mljeven, ali na licu imam dojam da je shimmer nešto krupniji. Ako je to tajna ovog instagramskog sjaja, onda definitivno ne zamjeram.


Trušenje postoji i kada highlighter taknete kistom budite sigurni da ćete zaprljati rubove ambalaže. Nanosim ga fan brush-em.

Pigmentacija je ukratko nevjerojatna, a sjaj je nadogradiv.

Na mome licu trajanje ovoga proizvoda iznosi nekoliko sati, a onda laaagano počne blijediti. Nikada do te mjere da sam ga popravljala.


I za kraj, slike Golden Lights-a u akciji. Vidi se da voli istaknuti teksturu kože, ali to me neće spriječiti da blještim B)

Prirodno osvjetljenje

Umjetno, blic


Koristite li koji MUR highlighter?



Rebecca

Broj komentara: 12:

  1. Baš je lijep! Gledam ga već neko vrijeme i mislim da ću ga kuptii, ali svako malo je rasprodan na PP.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Krasan! Ja sam se iznenadila kada sam ga napokon ulovila na zalihama :D

      Izbriši
  2. Prekrasan je! Pomalo me podsjeća na MUG duochrome sjenilo u nijansi Voltage. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukucala sam ga u google pa vidim da njega uspoređuju s KVD Thunderstruck, zatim sam njega pa mi izađe da je dupe za MAC Vanilla pigment. Popularna nijansa čini se :D

      Izbriši
  3. Imam ga i stvarno je predivan. Imam nekoliko njihovih highlightera, ali ovaj je najbolji :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ju, prelep je!!! Nikako da probam nesto od MUR-a, a svuda pozitivne recenzije. Ne znam sta cekam vise :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam nekoliko njihovih proizvoda (palete sjenila, highlightera, mono sjenilo, rumenila i aqua seal) i niti jedan nije podbacio :)

      Izbriši
  5. Odlican je i bas lepo izgleda :) Kupujem ga cim budem bila u Cg :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čitala sam već masu recenzija o ovom highliteru, ali se još uvijek nisam odlučila na kupnju. Nemam pojma zašto :O
    Izgleda divno na tebi :)

    OdgovoriIzbriši