20. 12. 2016.

COLOURPOP Lippie Stix | RECENZIJA +novi Ultra matte swatchevi


Pozdrav :) Nedavno je pala još jedna ColourPop narudžba te sam ovoga puta odlučila isprobati Lippie Stix-ove. Nisam ni slutila da ću se ovako zaljubiti!

ColourPop proizvode naručujem sa njihove službene stranice, a od kada uveli internacionalnu poštarinu ne staju sa raznim dodatnim akcijama što je svakako dobrodošlo kada ona iznosi 25$. Tako sam ovoga puta ulovila free shipping tamo negdje uoči Black Friday-a. Često uz kupnju iznad određene svote poklanjanju highlightere, ruž ...

Sami Lippie Stix-ovi dođu 5$, a u tubici se nalazi samo 1 gram proizvoda. Za usporedbu, u tekućim ruževima je 3.2 grama za 6$.



Ambalaža je jednostavna bijela tubica sa holografskim slovima te praktičnom oznakom boje i nazivom ruža na dnu. Zatvara se na klik.

Osim Matte X, postoje i Pearlized, Creme, Sheer i Glossy završnice.


Za sada sam probala samo ovaj Matte X finish koji mi se baš dopada. Lippie Stix klizi po usnama, kremast je, a vrlo brzo nakon nanošenja se matira. Taj mat osjećaj nije onaj suhi već puderast. Jako su pigmentirani i dovoljan je jedan potez za ravnomjeran nanos,

Zapravo su mi Lippie Stix-ići toliko prirasli srcu zato što izgledaju jednako mat kao i Ultra Matte Lip-ovi, a nisu toliko suhi i settirani da se ne mogu lagano popraviti trljanjem usnica jednu uz drugu.

Uz to naravno ide da nisu jednako dugotrajni, ali ako mogu izdržati smjenu na poslu da ga popravim samo jednom, meni je dovoljno. Kako se ne stvrdnu potpuno, već imaju baršunasti finish, troše se jednoliko i najviše uz unutarnji rub usana.

Ukoliko ne nanesete balzam kao žaštitnu barijeru prije Lippie Stix-a, moguće je da će vam usnice biti nešto suše na kraju dana. Meni to ne smeta i navikla sam maltretirati usne :'D

Odlični su za miješanje nijansi, obožavam kombinaciju Pillow Talk i She Bad.

Od gore: She Bad, Pillow Talk

Pillow Talk je smeđa greige nijansa, na nekom svjetlu ćete vidjeti više toplih nijansi, na nekom sivi ton. Sve u svemu tamnija pa s time i jako nosiva mrtvačka nijansa. Baš mi je drago da sam ju odabrala.

Za She Bad ColourPop kaže da je svijetla nude bež nijansa. Iako su upravo ovakve nijanse sklone isticanju borica usana, kod ove to nije izraženo. Ipak, nakon 5-6 sati nošenja pojavi mi se ona ružna bijela linija na unutarnjem rubu usana. Ovo mi je najsvjetliji ruž do sada!



Nedavno sam vam već pričala o Ultra Matte tekućim ruževima pa detaljnu recenziju možete pročitati ovdje, a u ovom postu ću samo dodati swatcheve od novopristiglih nijansi.

Times Square je ugušena rozo bež nijansa prema opisu na službenoj stranici. Bojala sam se da je preobična i da ju na kraju neću nositi, ali mi je tooooliko prirasla srcu da mi je postala go to nijansa. Puno mi je draža od Beeper-a, više je kao tamniji nudač.

Knotty je nova nijansa iz Holiday 2016 kolekcije. U opisu kažu: svijetla topla taupe nijansa. Zbunjujuće, na meni ispada peachy i drago mi je da uz nju nisam uzela ništa iz nedavne Peach kolekcije kao što sam prvotno planirala. Ova nijansa je sklonija isticanju linija na usnama nego što je She Bad Lippie Stix.

Od gore: She Bad, Pillow Talk, Knotty, Times Square
Gore: She Bad, Pillow Talk
Dolje: Knotty, Times Square

Jeste li isprobale Lippie Stix-ove? Koji vam je ColourPop-ov finish najdraži?



Rebecca

Broj komentara: 8:

  1. ajme preedobri suu :))

    OdgovoriIzbriši
  2. ne znam koji mi je ljepši, žao mi ko psu da nijedan nisam naručila :(
    odlično si odabrala, nijanse su totalno my cup of tea i stoje ti savršeno <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma samo ih prati na instagramu i vidjeti ćeš kada izleti neka akcija koja ti paše. Hvalaa :)

      Izbriši
  3. Divne su boje :) Isprobala sam karmine i oduševljena sam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve nijanse su mi predivne, ne znam za koju bih se prije odlučila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš su mi drage, a bojala sam se da nisam dobro odabrala :D

      Izbriši