31. 12. 2016.

COLOURED RAINE Matte Lip Paint - Fame | RECENZIJA


I posljednji post u godini je tu! Za posljednju recenziju sam odabrala Coloured Raine tekući ruž u nijansi Fame.


Coloured Raine Fame sam kupila na Black Friday sniženju na Beautybay-u. Zato sam ga umjesto 19.40 platila nekih 13 eura, a vidim da su trenutno su pojedine nijanse snižene na 9 eura. Na Coloured Raine stranici, cijena ovih ruževa iznosi 17 $.

Coloured Raine je cruelty, paraben i gluten free te veganski.


Iako ambalaža izgleda jako jeftino zbog ružičastog čepa, čvrsta je, a slova se nisu izgrebala instantno kao što mi se dogodilo sa ColourPop-om.

Količina koja se dobije je prilično izdašna za tekući ruž. Za usporedbu s Coloured Raine-ovih 4 grama, u ColourPop ruževima se nalazi 3.2 g, a Gerard Cosmetics 0.75 ml proizvoda.


Sastav  možete provjeriti na idućoj slici:


Aplikator je standardni spužvasti i ako ste se izvježbale dobiti urednu liniju bez korištenja posebnog kistića s ostalim tekućim ruževima, bez problema ćete moći i s ovim.


Rekla bih da je ovaj ruž jako pigmentiran, ali pretpostavljam da mu je zbog metalik finish-a potreban sloj i pol, odnosno popravak na nekim dijelovima.

Nijansa je metalik bakrena sa crvenim podtonovima. Izdaleka prekrasna crvena nijansa usana, a kada se priđe bliže se definitivno vidi da je ovaj ruž nešto posebno.

Ruž se po nanošenju srednje brzo suši. Ne bih prepoučila dodavanje slojeva tokom dana zato što će u tom slučaju ruž početi nestajati ljuskanjem. Prema pročitanom, to nije problem kod ostalih, nemetalik nijansi.

Jako je otporan i bez straha možete piti i jesti kada ga nosite. S time dolazi i teže skidanje pa bi bilo bolje posjedovati neki uljni skidač. Ova mi formula ne isušuje usnice.


Ruž u akciji u novogodišnjem look-u:


Fame obožavam, ali ne bih za njega dala gotovo 20 eura s obzirom da postoje i više nego odlične formule za puno manju cijenu. Osim ove, Coloured Raine se može pohvaliti sa jako zanimljivim nijansama pa preporučam da bacite oko.

Sviđaju li vam se metalik ruževi? Jeste li isprobale Coloured Raine ruževe?



Rebecca

2 komentara:

  1. Nisam još počela posezati za metallic ruževima, makar kad ga vidim u kombinacijama kao za novogodišnji look, ozbiljno počinjem razmišljati o njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bojala sam se da ce izgledati starinski, pogotovo jer baca na broncu, ali je top nijansa :D

      Izbriši