06. 01. 2017.

MAYBELLINE Baby Skin Instant Pore Eraser | RECENZIJA


Bok! Danas pričamo o jednom primeru. U posljednje vrijeme sam isprobala dosta Maybelline proizvoda i niti jedan me nije razočarao. Kako ocjenjujem ovaj, pročitajte u nastavku :)

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser se sad već neko vrijeme može pronaći i u našim drogerijama. Cijena za 22 ml proizvoda jest 40-ak kuna.

Rok u kojem bi ga trebali potrošiti: 24 mjeseca.

Maybelline tvrdi:
  • primer koži daje glatki i mat finish te cjelodnevnu hidratizaciju
  • lice izgleda ljepše, pore su manje vidljive
  • lagan i prozračan
  • nekomedogen
  • bez dodanih mirisa
  • može se nositi sam ili uz podlogu
Sastav:

Primer dolazi u jednostavnoj baby plavoj tubici sa ružičastim slovima, nekima simpa, a nekima možda previše dječjoj ambalaži.

Proizvod je na bazi silikona te je proziran i gust. Na licu se bez problema razmazuje i zaista ostavlja kožu glatkom, pod prstima gotovo baršunast osjećaj.

U skladu s time, tekući puder se na njega nanosi glatko te jednoliko. Brže i lakše nego obično.



Primer kao primer, napravi barijeru između kože i tekućeg pudera te kako prolaze sati, moje lice ne upije dio tekućeg pudera koji bi inače upilo. To pozitivno utječe na trajnost pudera.

Ne bih rekla da je ovo pravi primer ako od njega tražite matiranje, a nisam doživjela ni neku hidrataciju. Daje dojam manje suhog lica, a u kombinaciji s mojim puderom (recenzija Canmake Perfect Serum BB krema) prirodni finish.

Pomaže kod problema slijevanja tekućeg pudera u nazolabijalne bore te borice ispod očiju. Ono najbitnije, pore učini manje vidljivima. Naravno da ne nestanu, ali su lagano izblurane.


Da zaključim, proizvod bez kojeg bi mogla, a opet u hladnijim danima kada puder zapinje za suhe dijelove lica, dobro dođe. Sve ovisno o tome što tražite od primera i kakva je vaša koža. Ako ste masnokožac, slobodno preskočite!


Koristite li primere na dnevnoj bazi? Koji preporučate?



Rebecca

Broj komentara: 6:

  1. Ja ga imam i za sada sam ga koristila 3 puta..za sada sam prezadovoljna kako mi lijepo djeluje na popunjavanje pora :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, ja ga koristim proteklih mjesec dana sa prekidima, ali u svim kombinacijama, sa različitim kremama i puderima. I nisam primjetila neku drastičnu razliku na kraju :D

      Izbriši
  2. isprobala ga u drogeriji, ali odustala kada sam procitala negativne komentare, te odabrala beauty uk koji je savrsen za tu cijenu!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja ga ne mogu nigdje nac. Gdje kupiti?

    OdgovoriIzbriši