22. 01. 2017.

Zima | FAVORITI


Bok! Danas pričamo o proizvodima za kojima sam najčešće posezala proteklih tjedana. Ima tu svega, od dekorative do preparative te jedne zgodne torbice za kistiće.



CANMAKE Perfect Serum BB krema 01 Light


S obzirom da mi je ovo treća naručena tubica te jedina podloga koju koristim još od ljeta, nisam ju mogla  ne svrstati u favorite (opet).

Moje dojmove ste mogli čitati u recenziji ovdje. Ukratko, preko ljeta se s njome moje lice nije pretjerano mastilo, a sada se usprkos zimskim uvjetima ne hvata za suhe dijelove lica. Postoje dvije nijanse (obje žutog podtona), svjetlija mi je idealna za zimu, tamnija za ljeto, a u prijelaznom razdoblju sam ih miješala.


ZOEVA Caramel Melange paleta


Sačekala sam Black Friday i počastila se jednom Zoeva paleticom te ju od onda ju ne ispuštam iz ruku. Makar koristila samo neutralne prijelazne boje iz palete, u svakom je looku.

Sjenila su putraste teksture, a sama nijansa Liquid Center je san snova. Pigmentacija i sjaj su joj nevjerojatni. Jedino ljubičasta Edible Gem nije na razini ostalih sjenila,


KIKO MILANO Lasting Precision Automatic eyeliner & khol 02 Pink Tangerine 


Da ne duljim, ovoj olovci sam posvetila već dva posta. Koristila sam ju u MOTD-u te recenzirala tu.

Nije zimska nijansa, ali ja se rijetko držim tih standardnih tonova.


FREEDOM pomada za obrve (Medium Brown)


Moja voljena Anastasia Beverly Hills pomada je već duže sasušena i na izmaku snaga te sam se odvažila iprobati Freedom-ovu izvedenicu u istoj nijansi. I tako mi je drago!

Savršena, gotovo identična nijansa na koju sam navikla. Iako sam plavuša, imam smeđe obrve te mi je korijen tamniji od ostatka i mislim da se Medium brown odlično uklapa.

Sigurno ću joj posvetiti i zasebni post pa ne bih ulazila u detaljnije opisivanje.


BIPA lipliner 1 Wood


Ova olovka mi je u posljednje vrijeme stalno na usnama. Sama po sebi možda i nije najdivnija nijansa, ali mi super dođe za mrvicu utopliti i posmeđiti tonove roskastih nudača.

Uz to je kremasta i dugotrajna. Osim nje imam i smeđu Hazel te nešto manje kremastu, vatreno crvenu Fire. Cijena im iznosi 15 kuna.


COLOURPOP Lippie Stix Pillow Talk & She Bad


Ova dva ljepotana nosim u svim mogućim kombinacijama. Samo She Bad, samo Pillow Talk, zajedno, Pillow Talk-om potamnjujem ruževe, She Bad-om ih posvjetljujem...

Recenzirala sam ih ovdje pa si možete škicnuti swatcheve na usnama,


COLOURED RAINE tekući ruž Fame


Iako ova nijansa nije moja svakodnevna go to nijansa, toliko sam oduševljena efektnošću Fame-a da je morao biti u ovog grupici favorita. I njega sam već spominjala na blogu, recenzirala te koristila u novogodišnjem MOTD-u. Naručila sam ga sa Beauty Bay-a.


HADA LABO umivalica


Iako nije bilo potrebe za promjenom umivalice pošto je COSRX Good Morning Low PH Gel cleanser radio svoj posao jako dobro, prevagnula je želja za isprobavanjem novosti. Tako sam naručila Hada Labo za koji ispada da je najkremastija umivalica koju sam ikada probala. Bez problema skida šminku, a otopi i maskaru. Jedino bi upozorila na to da ponekad zna peckati za oči ako ih dugo trljam. Nešto je skuplja od COSRX-a, a on ima i bolje sastojke pa ću mu se sigurno već vratiti.


SHEET MASKE razne


Sheet maske, ako već nisu, postaju moja opsesija. Svaki dan bi mi jedna stajala na licu kada bi mi studentska plaća to dopuštala. Do onda, koristim ih kada je mom licu zaista potreban dodatni kick vlage.

Probala sam više brendova i sada žalim što nisam zapisala zapažanja za svaki, ali od ostalih mogu izdvojiti korejsku The Face Shop i tajlandsku My Beauty Diary kao draže. Innisfree mi je bila najsuša od svih, a Garnier (dostupna u DM-u) nije tako loša no malo sam razočarana sastojcima.

Desnu stranu u trenutku slikanja još nisam probala, no evo tipkam post i držim Skinfood Aloe na licu :D Sada kad sam ju skinula zaključujem: Sviđa mi se hidratizacija koju daje i baš mi je drago da sam odmah uzela 3! Ostalo je dosta esencije u pakovanju te si mislim kako bi slobodno mogla natopiti jednu praznu (suhu) sheet masku.

Većina ih je sa Roseroseshop-a, neke sa eBay-a od korejskih odnosno tajlandskih sellera.


TORBICA za kistove


Kada sam naručila Jessup kistove, odlučila sam promijeniti način na koji pohranjujem svoju kolekciju. Kod mene ne dolazi u obzir držati kistove na stolu u otvorenoj čaši jer se grozim prašine na njima, a uz to je ne manjka jer živim u prizemlju. Prebrala sam one koje najviše koristim i smjestila ih u ovu torbicu, a ostatak je u futroli u kojoj mi je došao BH Cosmetics Pop Art set kistova. Torbica mi je zbilja praktična i kada ne namjeravam šminkati oči jednostavno ju ne odmotam do kraja, a kistovi za lice su mi pri ruci.

Torbica (inače za kistove za crtanje) je sa eBay-a i došla me oko 5 dolara. Ta ponuda više ne vrijedi, ali evo drugog sellera na kojeg sam naišla na nju.

Možda bijela nije najsretniji izbor što se tiče čistoće, ali mi je puno draža nego plava verzija te joj je bar unutrašnjost koju kistovi diraju crna.


Koji su vaši zimski favoriti?


Rebecca

3 komentara:

  1. Joj i ja se grozim držanja kistova na otvorenom, prašine ima posvuda... Jednom sam RT Expert face ostavila preko noći na stolu i ujutro idem stavljat puder i vidim one trakice prašine, nikad više! xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve znam. Pamtim kada sam kupila Beauty UK kremastu paletu za konturiranje i zabila prasnjav kist u nju :'D Nikad izvadit sve iz nje!

      Izbriši
  2. ova bb krema mi se cini da bi trebala probati..sto se tice sheet maski svakako so zapisuj jer nakon toliko probavanja ces zaboraviti..preporucujem da probas od skinfooda gel maske i papa receipe maske..innisfree probala sve 3 linije i razlicitih iskustava imam..

    OdgovoriIzbriši