27. 06. 2016.

GERARD COSMETICS tekući ruževi (Immortal, Serenity, Iced Mocha, Cher) | RECENZIJA


Pozdrav! Danas vam napokon tipkam o Gerard Cosmetics Hydra Matte tekućim ruževima koji čekaju svoj red još otkad je bloga. Pa krenimo :)

Gerard Cosmetics je američka tvrtka koja prodaju vrši online preko svoje stranice. Zanimljivo je da je ovim ruževima tamo cijena 20$ (136 kn), dok se na Beauty Bay-u mogu nabaviti za 11.20 € (84 kn). Osim ovih, u ponudi imaju i obične ruževe različitih finiša, sjajila, highlightere, setting sprejeve...

Mi smo ove ruževe naručile sa Gerard Cosmetics stranice kada je trajala akcija od 50% koju smo uočile na instagramu. Kako je shipping za Hrvatsku besplatan iznad 35$, a prava vrijednost dva ruža koja je svaka od nas naručila 40$, ispalo je da je i shipping bio besplatan.

Ruževi su stigli nevjerojatno brzo, dobro zapakirani, a meni se desilo nešto ludo. U paketu sam slučajno dobila po dva ista ruža :DDD Hvala Gerard!



Ambalaža je klasična tubica sa spužvastim aplikatorom. Može se uredno nanesti ruž s njime, ali kod crvene boje rađe posegnem i za kistićem.

Miris je ugodan, slatkast, nije prenapadan.

Količina je jako malena, svega 0.75 ml pa sva sreća nije potrebno puno proizvoda i dovoljan je jedan sloj s obzirom na pigmentaciju. Jedino je kod crvene potrebno staviti ili jedan mrvicu deblji ili dva ultratanka sloja kako bi boja bila ujednačena. Smatram da crvene nijanse ne trpe neurednost.

Što se tiče onog najbitnijeg... Ruževi se osuše potpuno mat nakon minutu do dvije. Na usnama su iznimno ugodni, ne ljuskaju se i ne stvara se debeli sloj, ne ističu pretjerano borice usnana. Preživjeti će manje masan ručak, a u suprotnom će biti potreban popravak unutrašnjeg dijela usana. Trajnost im je dosta dobra, nije kao kod npr. LA Splash tekućih ruževa (više ovdje) da se ne mogu skinuti osim s masnim skidačem. Ipak, koliko su ugodniji (i tanji) na unsama, opraštam im sve drugo.

IMMORTAL
Krvavo crvena nijansa, uz nju zubi djeluju bjelji.

Immortal
SERENITY
Topla roza nijansa, u tubici se nazire tračak smeđe, ali to na usnama nije vidljivo. Ovaj je ruž nastao u suradnji sa MannyMua.

Serenity

ICED MOCHA
Transformer nijansa koja na svakome djeluje drukčije. Na meni je povukla na ljubičasto, na nekima je više smeđa, na nekima je gotovo nude.

Iced Mocha
CHER
Lijepa dusty nijansa za koju na stranici kažu medium rosy brown sa toplim podtonom. Meni je opet dosta povukla na ljubičasto.

Cher
I evo swatcheva na danjoj svjetlosti u hladu i na suncu:

Hlad / sunce: Immortal, Iced Mocha, Cher, Serenity

Jeste li probale Gerard Cosmetics?



Rebecca

Broj komentara: 20:

  1. Stalno ih gledam po instagramu i youtubeu, jako me privlači njihovo pakiranje :D Stvarno se čine odlični, a cijena im je skroz ok. Baš me zanimaju i njihovi sprejevi, neki dan sam ih ugledala na beauty bayu i stalno razmišljam o njima haha :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbilja vrijede, a još ih se da upecati za 10 dolara po komadu, 3 za cijenu 2... Di ces bolje :)Nisam istraživala te sprejeve još!

      Izbriši
  2. Nijanse su stvarno predivne.... Immortal je divna divna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jest, ali se trebam taj dan osjećati jako hrabro da ju nosim :D

      Izbriši
  3. Imam i ja ovaj u nijansi Iced Mocha i na meni definitivno izgleda smeđe :D Jako sam zadovoljna njima ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aa super, ja sam se nadala da će još više na smeđu ići, al eto. Ljubičasto prokletstvo :D

      Izbriši
  4. Vuku me jako,stoje mi već neko vrijeme u košarici..samo čekam priliku da ih zgrabim...love,love

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čim bude neka akcija grabi hehe. Ima divnih novijih nijansi :)

      Izbriši
  5. Jako lijepa ambalaža, a svaka boja izgleda fenomenalno ... - wow ! :D <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Nijanse, finish, sve mi je predivno, kad tad ću popustit pod pritiskom prekokrasnih slika sa instagrama i swatchewa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbilja su razvikani i vječno na popustu, ali ipak i valjaju :D

      Izbriši
  7. Ambalaza je predivna! Preluksuzno izgleda :) Boje mi se jos vise dopadaju, bas ti lepo stoje <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Prelijepe su boje, sve ti super stoje. :) Fenomenalno.

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasne su boje i jako lijepo ti stoje! :) Koliko dugo si cekala da dodju?

    OdgovoriIzbriši