02. 06. 2016.

Keep up with me | WISHLIST



Ovog puta donosim vam novu rubriku na našem blogu. Otvorit ću vam vrata svojih želja. Moja wishlista je jako dugačka, no u ovom postu pokušat ću ju maksimalno skratiti, te vam predstaviti samo one koji su za sada pri samom vrhu ove liste.


Krenut ću sa šminkom.

1. Tarte Cosmetics - Tartelette Amazonian Clay Matte Palette

Ovu paletu jakooo dugo snimam. Predivna je, pogledajte samo te boje. Iako imam već hrpu sjenila i paleta sa sličnim nijansama, ovoj ne mogu odoljeti i znam da će biti moja. Uskoro! Na njihovoj stranici cijena joj je 42 €.

2. Anastasia Beverly Hills Illuminator



Idući na listi želja je jedan od ovih iluminatora. Na iluminatore sam posebno slaba, a jednog ljepotana od ovih si već dugo želim. Za nijansu se još nisam odlučila, ali dvoumim se između nijansi Starlight i So Hollywood, iako više naginjem ka So Hollywood. Cijena...prava "sitnica", 28 $.

Idući su lakovi za nokte. Nedavno sam kupila prvi Essie lak za nokte u nijansi Flowerista i oduševljena sam njihovom kvalitetom, pa su se tako na mojoj listi našli njihovi idući lakovi.

3. Essie Nail Polish - Angora Cardi


4. Essie Nail Polish - Lady Like


I za kraj sam pustila nešto sasvim posebno. :D
Pošto sam se nedavno ponovno vratila sportu, točnije bacila se u fitness vode, treba obnoviti već pomalo zastarjelu i dotrajalu opremu. Pa su se tako na mojoj listi našli slijedeći komadi.

5. H & M - Running tights


Dakle, tajice za trčanje, nisu ništa ekstra, osim što su čvrste i fino oblikuju, ali im je zato cijena ekstra, 200 kn.
I još jedne koje su mi zapele za oko ponajviše zbog uzorka:

6. H & M - Sports tights


Ove tajice nisam imala prilike uživo vidjeti, ali su mi se svidjele dok sam na netu tragala za ovom vrstom opreme, pa tako ne znam ni njihovu cijenu u našim dućanima, a na njihovoj stranici cijena stoji u eurima i iznosi 19,99 €.

I šećer na kraju, potrebna mi je sportska torba, pošto je ova koju posjedujem na izmaku snaga. Tako sam silujući net naišla na tri divne Nike torbe i ne mogu se odlučiti za jednu, naravno, pa eto, ako ste voljni možete mi pripomoći u donošenju odluke.



Eto ga, to bi bilo to od "sitnica" sa vrha moje liste želja. Sve znam, skromnost mi je vrlina. :D

Iako ljeto kuca na vrata, na mojoj listi nema nekih posebnih ljetnih komada, jer ću ga provesti radno, pa se time ne želim previše opterećivati, nego ako što usput uleti, dobro uleti.

Što se sve nalazi na vašem popisu želja?

Doris

*sve slike preuzete su s interneta

4 komentara:

  1. Nisi jedina koja pati za Tartalleticom ;)
    H&M tajice ne preporučam za vježbanje ni najmanje..za stotinjak kuna više kupiš puno kvalitetnije!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sta stvarno? Frendica mi ih ima i jako je zadovoljna pa sam se zato zaljepila za njih. Koje bi mi ti preporucila?

      Izbriši
  2. i meni se sviđa Angora Cardi i Tartelette paleta <3

    OdgovoriIzbriši