09. 06. 2016.

Shopping dnevnik | NEW IN +prvi dojmovi



Pozdrav! Današnji new in sadrži od svega ponešto. Iako sam dvoumila o pisanju ovoga posta pošto sam u posljednje vrijeme većinom kupovala odjevne predmete i harala Ebay-em, čini se da se skupila i pristojna hrpica iz drogerija.



Napokon sam dočekala naručiti si još ponešto sa Pink Pande, a krivac je Flawless Matte 2 paleta koja je bila u pola cijene, uz to je i poštarina bila besplatna. Posrećilo mi se pa su ovaj put na zalihama imali  MUR The matte blush u nijansi Nude i Aqua Seal.

Neću puno o ovim proizvodima jer će vjerojatno slijediti neka recenzija, ali mogu reći da sam zadovoljna pigmentacijom palete. Zapravo, toliko sam bila očajna u potrazi za crvenkastim sjenilima, da bi bila kupila samo ta 4 iz palete po punoj cijeni.

Rumenilo već posjedujem u nijansi Fusion i s njime treba jako oprezno. Ovo je dosta svjetlije i neutralnije pa iako je super pigmentirano, nećete tek tako iz kuće izaći kao klaun. Nijansa je jednostavno divna.

Aqua Seal nisam još stigla isprobati, ali nakon pročitanih hvalospjeva, jedva čekam.
*edit: postojan highlight (nanesen kistom umočenim u Aqua Seal) u unutarnjem oku i nakon 10 sati,  inače potraje 2-3

 


Catrice Even skintone me kupio nijansom 010 Even Vanilla, pa rekoh što nebi probala. Postoji i jedna svjetlija. Lijepo sjedne na lice, ima srednje pokrivanje i finiš mu je polumat, barem nasprem Healthy Mix-a. Nažalost ne sviđa mi se baš kako se na mome licu nosi na duže vrijeme tako da ću ga nositi na kraće relacije. Ima SPF 25 i trebao bi vam kroz vrijeme popraviti izgled kože (haha).

Kako sam potrošila Essence matirajući puder u kamenu, kupila sam ovaj Catrice Prime and fine, također transparentni. Moja T-zona posljednjih mjeseci luduje pa mi ju niti jedan do sada isprobani puder ne drži mat više od koji sat.

Healthy Mix korektor sam nosila godinama i zaboravila na njega, volim pokrivanje i nijansu 51 Light, nasprem Aurinog Correct me se malo više skuplja u boricama ispod očiju.

Essence Matt Touch blush sam upecala nedavno pa ga nisam stigla istestirati. Uzela sam nijansu 10 Peach me up! no na meni izgleda jednostavno rozo. MUR-ova nijansa s početka posta je sve što sam htjela od ove.



U posljednje vrijeme sam se smirila sa ruževima i olovkama i sad sam već lagano u panici jer nemam što nositi. Jedino sam se u Mulleru opskrbila sa još jednim Essence Lovely Frappucinom. Prekrasna mauve nijansa, kremasta tekstura, dugotrajna olovka koja se ne treba ni šiljiti. Uz nju sam pokupila i Plum cake. Na frendici izgleda divno, ali meni očito ne stoje takve lila nijanse.

U Diviani sam uzela Lip Lingerie u nijansi Push Up iako inače nisam sklona nude bojama. Volim mu dodati smeđu olovku i tako napraviti lagani ombre. Trajnost je odlična no masniji ručak će zahtijevati popravak. Kako izgleda na usnama možete vidjeti u ovom postu ili na instagramu. Cijena im je 75 kn, mogu se naručiti i online.



Očito jako volim Essence olovke, pa su se u košarici našle nude olovka za waterline u nijansi Say Hi Light i Ms Moneypenny, rose gold nijansa koja bi bila zanimljiva za cat eye, a fora je i u unutarnjem kutu oka. Cijena im je čini mi se 12.90 kao i olovkama za usne.

Nisam stigla isprobati ni Essence Wake up, Spring bijeli tuš, ali po swatchu nije obećavajuć. U njihovu obranu, u opisu piše da je boja pastelna.

Po Dorisinoj preporuci sam uzela ovu I<3Extreme maskaru. Ne znam ako sam opet uspjela kupiti osušenu, otvaranu maskaru iako sam uzela sa kraja police ili što, ali nisam oduševljena. Rozu verziju sam voljela, jedino je na kraju dana puštala malo crnog ispod očiju. Cijena joj je 20ak kuna.



Očito je koji su lakovi najzastupljeniji u mojoj kolekciji. Cijena od 20 kuna ide tome u prilog. Jedan je iz Luxury Nude kolekcije, a ime mu je Caramel Confession, karamel nijansa sa sitnim shimmerom. Efekt mu je moire shine, što god to bilo, a jedina mana što jako naglašava kada vam je neki nokat izlistan.

Greyzy in love je mlađi i svjetliji brat Greige is the new beige, a za mene je to pastelna nude siva. Otkad sam ga kupila sam možda 3-4 puta nosila neki drugi lak. <3
*danima se vozio u torbi pa su mu se izgrebala slova

Silk matt top coat se brzo suši i daje mrvicu blaži mat efekt od Flormarovog. Kao i svaki, do drugog dana se lagano izglanca i počne sjajiti.

Bipinu rašpicu sa 6 različitih dijelova kupujem po drugi put, samo za veća skraćivanja noktiju koristim jednu grublju. Usput sam uzela i Essence olovku za kutikule zato što mi je žao što ih zapostavljam, no to se nije promjenilo pa nemam što reći o njoj :D.



Ovo je moja ekipa za koju napokon mogu reći da drži stvari pod kontrolom (kucam o drvo). Da ne duljim još više ovaj post, mogla bi složiti neku skincare rutinu da ih detaljno predstavim.

Reviva Labs kremu s 10% glikolne kiseline obožavam, ali ću sada preko ljeta ipak morati spremiti jer kiseline i sunce ne idu zajedno. Kupljena na iHerbu za 19$.

Life Flo ulje koštica šipka prirodno sadrži retinol (Vitamin A). Isto iHerb, 6 $

Duac gel sam uzela na preporuku kolegice s faksa kojoj je očistio lice. Uz redovno korištenje, minimalizirala sam male gadove. Sa receptom mu je cijena 100 kn.

Evian termalnu vodicu u putnom pakiranju sam si uzela u Dm-u za ljeto koje će valjda stići ove godine.



Sa Ebay-a sam naručila La Riche Directions Silver toner za plavu kosu, jednom sam ga koristila i prilično sam zadovoljna pa bi idući put mogla napisati recenziju i pokazati slike prije i poslje. Stay tuned. Cijena jednog pakovanja je nekih 8 dolara, dok ako kupite 4 komada možete proći s 4 dolara po komadu.

Batiste suhi šampon obožavam, najbolji mi je prijatelj 3. dan od pranja. Novi miris Sweetie je super kao i ambalaža.



Na preporuku druge frendice sam kupila Biobazin roll on dezić. Iako inače naginjem citrusnim mirisima, većina mi je bacala na sredstvo za tjeranje komaraca. Prema mirisu sam izabrala ovaj sa shea maslacem i jojobom. Nisam primjetila da ostavlja fleke na odjeći, a miris osjetim začuđujuće dugo. Ne sadrži parabene, alkohol, parfem, boje i aluminijeve soli, kažu 99% prirodan. Drži cijelu smjenu, a onda ga nekada za trening za svaki slučaj obnovim i dođem doma s mirišljavim pazusima. Approved. Cijena mu je 22.90 kn.



Nevezano za ostalo, ali u Dm-u sam slučano uočila ove naušnice i učinilo mi se da bi mi dobro došle pošto nemam neke jednostavnije. Nisam se mogla odlučiti za boju, pa sam uzela i jedne i druge kad već dođu 19.90 kn. Bilo je još zanimljivih naušnica, npr. u obliku ruže, a i ogrlica. Bravo Ivančice.


Ako ste stigli do tu, što vi kupujete, što od ovoga koristite ili namjeravate?

Rebecca

Broj komentara: 10:

  1. Najvise mi se dopada paletica, savrsena je! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prekrasna, a ja jedva čekam da se poigram, nikako ulovit vremena :)

      Izbriši
  2. Kako divna paleta. U zadnje vrijeme samo gledam neke paletice da kupim, bas sam opsjednuta. Svaki dan druga.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divna i samo mat ahhh. Realno, koliko koristim sjenila, meni bi jedna bila dovoljna, ali kako stati:D

      Izbriši
  3. Even Skin tone meni bas bas odgovara, ali definitivno ne popravlja stanje koze kao sto pise na deklaraciji. :P
    Aqua Seal bih bas rado isprpbala.
    New in je super

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma zapravo mi uopce nije loš koliko mi se čini da sam postala jako izbirljiva hehe. Aqua Seal su stvarno nahvalile cure po blogovima pa baš da vidimo :)

      Izbriši
  4. baš volim Batiste sweetie :D i jako želim isprobati neki Nyx Lingerie :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super svjež mirisić. I Lingerie preporučam :D

      Izbriši
  5. Batiste suhi šampon bio mi je otkriće stoljeća :D

    OdgovoriIzbriši