13. 07. 2016.

Crop topovi, majice | EBAY KRONIKE 4



Bok! U novom broju Ebay kronika nasmijte se mojim pokušajima pronalaska pristojnih majici i crop topova.


Razočarana ponudom istih u našim dućanima, odlučila sam iskušati sreću na Ebay-u. Neke bi bilo bolje da sam preskočila, neke ću uspjeti nositi, a našla sam i jedan dragulj. Čisto kako bi imali bolji dojam, inače nosim XS i S majice (ovisno o kroju).

Za početak, namjerila sam se na jednu ovakvu majicu, a nije mi se davalo 70-100 kuna za nešto slično. Poučena prijašnjim iskustvima uzela sam M veličinu. Sada mi je žao što nisam uzela broj manju zato što mi je mrvicu široka u struku, a i objesi se ispod pazuha pa se vidi grudnjak. Inače, jako rastezljiv i ugodan materijal. Naručila bi ponovo, samo manju.

Cijena joj je 2.84$, ali tu je i shipping od 1.88$. Kupljena tu.




I kod ove majice je bio moguć izbor veličina, ali nije presudan. Sama po sebi je široka, a gornji dio rastezljiv. Službena slika izgleda kao da je rađena u Paint-u pa joj nisam previše vjerovala, ali sam se odlučila kockati zato što nisam našla niti jednu pristojnu bardot majicu u našim dućanima.

Majica je uživo dosta prozirna, čak i u gornjem djelu gdje je materijal dupli. Pod materijalom je naveden šifon. Ponovo sam izabrala veličinu M. Biti će već nošena.

 Cijena je onda iznosila 3.98$, a naručila sam ju od ovog sellera.



Ova majica mi je djelovala baš zanimljivo, a i na slici je modelu bila dosta široka pa sam mislila da ću bez problema stati u nju iako je univerzalni broj. Prevarila sam se.

Ako zakopčam patent sa stražnje strane do kraja, bojim se da će eksplodirati. :D Materijal je užasan, jako grub i umjetan.

Plaćena je 3.79$. U pitanju je ovaj seller.




Ovaj je top na slikama djelovao samo kao da ima one prugaste nabore no ispalo je da je pleten. Na kraju i nije toooliko loš, koliko je uzak u gornjem djelu. Tako mi donji dio strši, a gornji se urezuje.

Veličina je univerzalna, a materijal srednja žalost.

 Cijena iznosi 3.99$, kupljen ovdje.



I šećer za kraj... Topić je u stvarnosti nasprem službenih slika jedino mrvicu kraći, ali to mi ne smeta pošto ga ionako ne nosim samoga. Odličan je za nositi ispod širokih, poluprozirnih i otvorenih majici. Došao je podstavljen sa spužvastim jastučićima. Ja sam ih izvadila pošto mi je draže ispod nositi grudnjak bez naramenica, koji mi usput drži na mjestu.

Univerzalnog je broja i jako rastezljiv, sigurno bi ga i cure koje nose M veličinu mogle nositi.

Kupljen tu za 2.42 $.


 Postoji puno raznih izvedenica topova i mislim da bi se usudila još jedino to naručiti.


Ako vas zanimaju druge stvari koje su se naručivale, s kojima sam imala nešto više sreće nego majicama i topovima, ostaviti ću vam linkove ovdje: Stalci, neseser, ogledalo, brush egg, Trepavice, Kistići.


Kakva su vaša iskustva s naručivanjem odjeće s Ebay-a?


Rebecca

Broj komentara: 6:

  1. Pozitivna iskustva imam. Sve što sam Narucila, bilo je kao i na slici. Ja zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  2. sa kupovinom robe preko ebaya sam odavno stala jer nije bilo smisla posto mi sve dolazilo usko i kratko haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome sam i ja imala poveliku pauzu, a sada sam se sjetila i zašto :)

      Izbriši
  3. Evo ja se stvarno ne usudim kupovati robu preko neta :) Ali ti imaš odličnu liniju tako da možeš ponosno furati ovakve komade. Bilo je u Zari dosta ovakvih topića na sniženju i to isto za siću, nekih po 29 i 39 kn. Ja obavezno moram prvo provjeriti u živo i probati :D
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma usudim se ja sa normalnih stranica, ebay očito opet križam za te stvari haha. I ja sam ih sad ulovila još po sniženjima :D

      Izbriši