02. 07. 2016.

MAKEUP REVOLUTION The matte blush - Nude | RECENZIJA


Bok! Danas vam donosim recenziju najdražeg mi rumenila ikada. A ni nisam djevojka od rumenila!


Kupljeno je na Pink Pandi po cijeni od 38 kuna. Sastav možete vidjeti na slici ispod, također i gramažu koja je zbilja velika. Za usporedbu, Essence matt touch rumenilo ima 5 grama.

Ambalaža je jednostavna i oku ugodna, crna, sjajna plastika sa prozirnim poklopcem i rose gold logom.


Sad kada smo to riješili, mogu vam malo hvaliti njegovu pigmentaciju. Prije Nude nijanse sam posjedovala Fusion i naučila se biti oprezna s ovim rumenilom. Kako je Nude svjetlija i neutralnija nijansa, zbilja je dovoljno jednom ga taknuti kistom kako bi postigli prirodni izgled. Lako ga se dozira po želji, nadogradi tako da bude izraženije, a opet ne bude pretjerano. Odličan izbor za svjetlije cure.

  
Prema swatchevima na netu sam očekivala nešto prigušeniju verziju Bourjois Sienne rumenila. Oh kako ekrani varaju. Nijansa je prekrasna. Dugo sam tražila ovakvo rumenilo, ali na licu bi mi sva bila jednostavno roza. Nude u sebi ima i nešto breskvaste boje, u savršenom balansu. Mislim da dovoljno govori činjenica da doslovno nisam nosila drugo rumenilo otkad imam ovo.

Što se tiče trajnosti, unatoč vrućinama i svemu, ovo rumenilo mi ne nestaje s lica i nije ga potrebno popravljati, a ne uništi se ni prilikom blotanja lica.


Ja mu još nisam našla manu. Jedino se ambalaža od starijeg primjerka malo razmrdala, ali se svejedno još nikada nije samostalno otvorila.


Voljela bi reći da ih želim skupiti sve, no od 6 postojećih nijansi posjedujem sve koje me zanimaju. Jedino možda još Beloved ajde. Ako bude na lageru kad se bude naručivalo s Pink Pande. :)


Koje je vaše omiljeno rumenilo? Imate li koje MUR-ovo?


 Rebecca

Broj komentara: 6:

  1. Gledam ih već neko vrijeme na Pink Pandi i nikako se odvažiti i naručiti ih! I mene zanimaju baš te tri nijanse: Beloved, Nude i Fusion! Odlično ti stoji!

    OdgovoriIzbriši
  2. Rumenilo izgleda divno... Super ti stoji..

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja imam nijansu Beloved i isto mi je jako draga :) Od MRA-a imam još Vivid baked blush u nijansi Loved me better koji ima nešto malo shimmera, tako da ga rijeđe koristim.
    Iva

    OdgovoriIzbriši