21. 08. 2016.

CANMAKE Perfect Serum BB krema | RECENZIJA


Bok cure! Danas pričamo o jednoj japanskoj BB kremici. Moje utiske saznajte u nastavku.

Canmake Perfect Serum BB kremu sam naručila sa Ebay-a i to odavde. Stigla je rekordno brzo, za nekih 8-10 dana čini mi se. Cijena joj je 13.50$ za 30 grama. Dolazi zapakirana u plastičnu kutijicu, a ona sama se nalazi u tubici. Na otvoru tube ima zaštitnu foliju.

Sastojke možete provjeriti ovdje.

Canmake kaže:
UV zaštita(SPF 50 PA+++)
Sadrži 21 ''beautifying'' sastojak 
(Hyaluronic acid, collagen, ceramides, royal jelly extract, witch-hazel extract, arbutin, Job’s tears extract,Saxifraga stolonifera extract, aloe vera extract, ascorbyl tetraisopalmitate, artichoke leaf extract, cherry leaf extract, prune resolvent, seaweed extract, soybean extract, glycosyl trehalose, gingko extract, peach leaf extract, hydrolyzed silk, European white birch bark extract, multiflora rosehip extract)
Hidratizirajuća
Srednje do jako pokrivanje
Dvije nijanse: 01] Light i [02] Natural



Krema ima nešto gušću teksturu, ali se svejedno da lijepo razmazati kistom, nešto mi lošije to ide spužvicom.
Efekt koji daje jest prirodan. Pokrivanje je kao što i Canmake kaže srednje, lako nadogradivo do potpunog. Osjećaj na licu je jako ugodan.

Ova BB krema se izuzetno iskazala u ovim toplim mjesecima, iako od nje ni ne mogu očekivati neko dugotrajno suzbijanje sjaja kada znoj neprestano izbija na +30 stupnjeva, sada kada je malo zahladilo vidim da taj posao dobro obavlja prvih nekoliko sati. Zatim je mojoj masnijoj T-zoni potrebno blotanje.

Svejedno, krema ne bježi po licu i ne nestaje s nošenjem, ne uništi se blotanjem. To mi je jako bitno jer uglavnom kada odem iz kuće, nema me jako dugo.

Minimalno mi se uvlači u borice, ali što ću, moram se smijati.


Zašto sam izabrala japanca u moru dobrih korejskib BB krema? Zato što sam žuta. I ne postoji dovoljno žut puder za mene u našim drogerijama. Japanske BB kreme su navodno žuće od korejskih. Healthy mix-evi na meni uglavnom izgledaju neutralno/blago rozo (ili bar tako oksidiraju). Prema brojnim swatchewima na netu sam zaključila da bi mi takve bile i korejske BB kremice.

Istina, na prvu sam se prepala da će mi ova nijansa biti prežuta (u usporedbi sa ovima koje imam) i pretamna, no kako sam dobila nešto boje i kako stavim svjeliji korektor ispod očiju, sve se to izbalansira i  mogu reći da sam našla svoju nijansu iz snova. Definitivno uskoro naručujem svjetliju kako bi mogla miješati sa ovom čim počnem gubiti boju.

 
Healthy mix 53, Canmake 02 Natural, Healthy mix 52
Sve u svemu prezadovoljna sam sa svojom prvom azijskom BB kremom i jedva čekam odlučiti se za sljedeću.


Jeste li probale koju azijsku BB kremu? Vi koje jeste, koju preporučate?


Rebecca

4 komentara:

  1. ja sam gledala onu missha kremu ali nikako da se odlučim tj odvažim na kupnju..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvale ju na sve strane, ako misliš da bi ti odgovarala neka nijansa... :)

      Izbriši
  2. Nisam probala azijske BB kreme do sada, ali mogu reci da je pakovanje ovo bas slatko. :)

    OdgovoriIzbriši