31. 08. 2016.

Ljeto 2016. | FAVORITI


 Bok cure :) Shvatila sam da do sada nisam napisala niti jedan post o favoritima. Eto danas možete čitati upravo o tome!


Započeti ću sa najboljim ulovom ovoga ljeta, Catrice Fluid Glow highlighterom. Dolazi u samo jednoj nijansi, a to je Golden Spirit. Dio je Sound of silence kolekcije. Nažalost, jako teško ćete ga još negdje pronaći,  ja sam ga i pred nekoliko tjedana jedva locirala.


Prekrasna zlatna nijansa sa sitnim česticama koje licu daju izvanredan sjaj. Obožavam ga nositi. Nekada ga čak smjestim i u unutrašnji kut oka za highlight vidljiv iz svemira. Iako nije namijenjen za to područje, nije me iritirao.

Čini mi se da bi ova bočica mogla zaista dugo trajati jer je dovoljna mrvica da zablistate. Jedino što mu mogu zamjeriti je malo prejak miris.


CANMAKE Perfect serum BB krema (SPF 50)

Nažalost, slučajno sam izbrisala jedinu sliku ove BB kreme, ali ionako sam ju već recenzirala pa sve što vas zanima možete provjeriti ovdje.

Ukratko prvi puta sam okušala sreću s azijskim BB kremama i drago mi je da sam se na to odvažila. Napokon imam dovoljno žutu nijansu, dugotrajnu podlogu, solidno pokrivanje, a lagan osjećaj na licu.


NYX Soft matte lip cream Cannes & BIPA lipliner Wood

Ovo je posljednja kombinacija koju sam patentirala i koju ne prestajem nositi. Zajedno daju mauve rozo-smeđu nijansu koja dobro izgleda i na no makeup makeup i na full face makeup. Na instagramu možete provjeriti kako to sve izgleda u praksi.

Ovi proizvodi su i odvojeno odlični! Bipa olovke su kremaste i dugotrajne, a dođu nekih 15 kuna. Nyx Soft matte lip cream-ove obožavam, pogotovo za miješanja svoje nijanse upravo zato što nisu potpuno pigmentirani, a na usnama imaju izvrsnu trajnost.


MAKEUP REVOLUTION  Flawless matte 2

Iako sam ovo ljeto zaista minimalno nosila sjenila, kad god jesam, na očima mi je bila MUR-ova Flawless matte 2 paleta. Točnije ove četiri crvenkaste nijanse.

Uživala sam koristeći ju bilo to za ovako nešto ili za jednostavno sjenčanje pregiba oka nekom smeđom nijansom i pop of colour ispod oka.


ESSENCE lak za nokte All eyes on me

Koliko volim ovu nijansu i ostatak hvalospjeva možete pročitati u ovome postu.  Nikada nisam bila nude djevojka, ali sada sam zaglibila preduboko u tom svijetu. Čak me ni ljeto nije prisililo na jarke boje lakova i ruževa :)


YVES ROCHER toaletna vodica Blackberry

Kada sam kupovala šampon za kosu u Yves Rocher-u, zamjetila sam velik izbor toaletnih vodica jestivih okusa. Od burbon vanilije pa do jagode i kokosa. Ipak najviše mi se svidjela kupina čiji miris opisuju kao oštro slatkast, a svjež. Uzela sam najmanju bočicu kako bi ju mogla gurnuti u torbu jer volim tokom dana obnoviti miris, pogotovo zato što je ovo toaletna voda pa nema neku veliku trajnost. Cijena za 20 ml iznosi 35 kuna, a mogu se kupiti na 30% popusta (ne znam više za dućan, ali na stranici popust još uvijek stoji).


To bi bilo to za mene. Ovi su proizvodi bili na meni gotovo svakoga dana i nosila sam ih s guštom pa su s pravom ušli u ovu kategoriju.


Koji su vaši favoriti? Imate li možda favorita među mojim favoritima? :D



Rebecca

Broj komentara: 5:

  1. Eh, to ljeto mene skupo kosta, nakupujem po popustima sminke, a preko ljeta ako dva puta taknem sminku. vec me neko vrijeme zanima MURova paleta koju imas. Mozda je uzmem. Toliko o mojoj stednji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidis ja sam se ovo ljeto skroz smirila, al sam zato podivljala sa sklupljanjem preparative hehehe. Ma neces pozaliti :)

      Izbriši
  2. dopada mi se lak ai volim essence :)
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/09/kylie-lip-kits-true-brown-k-and-dolce-k.html

    OdgovoriIzbriši