10. 08. 2016.

MAYBELLINE Face Studio Master Contour V-shape Duo Stick | PRVI DOJMOVI


Pozdrav! Danas vam pišem o novitetu u našim drogerijama, Maybelline Facestudio master contour V-shape duo stick-u. Moja mišljenja i dileme o ovom proizvodu saznajte u nastavku!

Ovaj stick za konturiranje sam sad već vidjela u svakoj našoj drogeriji, a kupila sam ga u Bipi na popustu od 25%, pa ako vas zanima provjerite ako popust još stoji. Redovna cijena mu je 59.90 kuna. Za to ćete dobiti 7 grama proizvoda.

Ambalaža nije ništa posebno, plastični bucmasti stick na odvrtavanje u kojem se nalazi kremasti proizvod, s jedne strane nijansa za posvjetljivanje, s druge nijansa za konture. Proizvod je zapakiran i u prozirnu foliju tako da možete biti sigurni da ga prvi koristite. Hura!


U Hrvatskoj su dostupne dvije nijanse, 01 Light i 02 Medium, a inače postoji još jedna tamnija. Ja sam odabrala svjetliju verziju iz razloga što mi se jako svidjela taupe nijansa za konturiranje.

U Light verziji dakle dobijete hladnu nijansu za konturiranje i blijedo žutu za posvijetljivanje.  Nažalost, čini mi se da je kontur nijansa u tamnijoj verziji dosta topla (konture su uvjerljivije kada su u hladnom tonu), dok je highligt nijansa lijepa žuta.


Proizvod je jaaaako kremast i bez problema klizi po licu. Lako se blenda. Neke sam dijelove lica probala izblendati čak i prstom i upalilo je. Inače u tu svrhu koristim spužvicu. Bojala sam se da će se povlačenjem stick-a i blendanjem proizvoda razmrdati puder i da to sve neće na ništa ličiti. Bila sam u krivu! Proizvod lijepo sjedne na bazu.

Pigmentacija je dobra, ali ne morate se bojati da ćete tako lako pretjerati. Barem ja nisam mogla s ovom svjetlijom verzijom.


Mana mu je to što se nekada zapne za drugu nijansu prilikom razmazivanja stick-a. A i biti će zeznuto to što već vidim da ću više koristiti nijansu za konturiranje pa ću morati svijetlu trošiti brisanjem u nešto kako ne bi stalno zapinjala u nju.

Osim gore navedenog, ne sviđa mi se kako se highlight ponaša ispod očiju. Točnije, uvlači se i ističe sitne borice pa ću na tom području nastaviti koristiti korektor.


Sve u svemu, koristiti ću ovo čudo u budućnosti. Iako do sada nisam bila vična konturiranju, s ovim se stick-om lako barata. U prethodnom postu možete vidjeti kako proizvod izgleda u akcij.


Čime vi konturirate lice, ako ga konturirate?


Rebecca

Broj komentara: 8:

  1. Ovo sam si jako htjela kupiti, ali na kraju sam odustala i čekam da stigne Catrice-ov stick na police...brinulo me to nesretno osmišljeno dvostrano rješenje, a vidim sad da je bilo sa razlogom..
    Lajkam fotke! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, možda su željeli biti inovativni...al bolje da nisu :)Hvala!

      Izbriši
  2. Vec sam ga nekoliko puta skicala, ali nikako se nisam mogla odluciti bas zato sto vise konturiram s praskastim proizvodima.
    Tko zna, mozda ga isprobam, ali bi me isto mucilo to sto bih koristila samo ovaj tamniji dio. Dosta sam oprezna sa svim sto ide ispod ociju jer mi se dosad pokazalo da sve sto je guste i kremaste teksture, samo sjedi i izgleda jako lose na kozi, postara ju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto ja do nedavno nisam ni puder u prahu koristila jer nije bilo potrebe pa su mi kremaste opcije draže. Istina, teško je naći i korektor koji to ne radi...

      Izbriši
  3. Super recenzija! Nekako mislim da ću ga za sada preskočiti, čini se zanimljiv i mislim da nemam ništa slično u kolekciji, ali nekako ima toliko sličnih proizvoda koje želim isprobati da jednostavno mislim da ću ovoga malo ostaviti po strani :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Sigurna sam da ćemo o odabraniku moći čitati :D

      Izbriši
  4. Isprobala sam ga u drogeriji i nisam ga kupila na kraju jer mi se učinio previše suh, posebno svijetli dio, baš sam pomislila kako bi se mogao uvlačiti u borice :-p

    OdgovoriIzbriši
  5. Iako je ideja 2 u 1 super, po meni postoji i bitan problem oko stickova za konture, a to je upravo miješanje nijansi koje si spomenila. Danas sam na KIKO stranici gledala sličan proizvod koji je 3 u 1 i bez obzira na 50% sniženu cijenu i dobre recenzije ga ne bih kupila.
    Za konutiranje koristim ili MUR paletu korektora Medium koja za moju relativno svjetlu put ima sve poželjne nijanse ili TheBalm Desert bronzer koji je zapravo mat i savršen mi je za tu namjenu. Koliko ga volim govori i činjenica da sam mu odavno dotaknila pan i da namjeravam kupiti novi.

    OdgovoriIzbriši