20. 09. 2016.

LEE STAFFORD Bleach Blondes (ljubičasti šampon) | RECENZIJA


Bok! Još jedan post zanimljiv plavušama, ali moguće i onima sa pramenovima. U svakom slučaju, nastavite čitati :)


Nakon recenzije srebrnog tonera, na red je došao i ovaj ljubičasti šampon.

BLEAch BLondes:

Može se pronaći u prodavaonicama Muller-a po cijeni od 60 kuna za standardnih 250 ml.

Linija je namijenjena izbijeljenoj, djelomično izbijeljenoj ili prirodno plavoj kosi. Proizvodi služe neutraliziranju žutih tonova iz kose. Za kosu kao onog dana kada ste izašli iz salona.
 

Ukratko, Lee Stafford kaže da je ovaj proizvod nježan, pruža sjaj, štiti boju od oštećenja uzrokovanih oblikovanjem frizure, suncem i UV zračenjem, osvježava plavu kosu.

Savjetuje da se proizvod koristi ovako: 
Nanese se na mokru kosu, izmasira da se zapjeni te dobro ispere. Ponovi se po potrebi. Proizvod se ne ostavlja dugo i ne koristi svaki dan. Preporuča se koristiti ga naizmjence s nekim drugim šamponom. Dovoljno je koristiti ga jednom tjedno kako bi neutralizirali žuti odsjaj. Najbolje ga je upotrijebiti 24 mj. od datuma otvaranja.

Sastav:
Aqua (Water), SodiumiLaureth Suflate, CocamidopropyliBetaine, Sodium Chloride,iDisodium Laureth Sulfosuccinate,lDimethicone, Dipropylene Glycol,iPolysilicone-19, Hydroxypropyl GuarlHydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150lPentaerythrityl Tetrastearate, AcryliclAcid / AcrylamidomethyllPropane Sulfonic AcidiCopolymer, Parfum (Fragrance),iPEG-6 Caprylic/Capric Glycerides,iHexyl Cinnamal, Glycerin,lPolyquaternium-39, Panthenol, SodiumlHydroxide, Butylphenyl Mehtylpropional,iMagnesium Chloride, Linalool,iBenzyl Benzoate, Limonene,lCoumarin, Propylene Glycol,lMethylparaben, Magnesium Nitrate,iMoringa Pterygosperma SeedlExtract, Sorbitol, Chlorphenesin,lMethylchloroisolthiazolinone, Citric Acid,lChamomilla Recutita (Matricaraia)lFlower Extract, Methylisothiaziolinone,lPropylparaben, Ethylparaben, HexylenelGlycol, Disperse Violeti1.



Mekanu tubu je lako stisnuti i dozirati količinu gelastog proizvoda. Šampon se jako pjeni i nije ga potrebno puno za pokriti cijelu kosu. Funkciju šampona odrađuje solidno, ali ipak mi je draže koristiti ga u duetu s mojim standardnim Loreal šamponom.

Kako bi spriječila žutilo, svako drugo pranje jedno od šamponiranja odradim njime (uvijek šamponiram dva puta). U početku sam radila veće razmake, ali kako šampon zaista ne isušuje kosu, uvidjela sam da je sigurno koristiti ga na ovaj način.

Zapravo, za posebne prilike kosu znam šamponirati njime dva puta s time da ostavim pjenu da stoji 2 do 3 minute. Kosa odmah bude pepeljasta, a dovoljno mi govori to što mi i dečko to uspije primjetiti.

Taj efekt možda neće trajati kao kod nekoga tonera, ali za 60 kuna, ja ovaj proizvod koristim već 4 mjeseca i nisam ni na polovici tube. Uz to se i brže koristi nego toner. Iskreno, bolje djeluje i manje isušuje kosu od svakoga do sada isprobanog ljubičastog šampona (Swiss-o-par, Keune, Schwarzkopf).


Ostale proizvode iz Bleach blondes linije možete pronaći ovdje no nisam sasvim sigurna ako su svi dostupni u našim prodavaoicama. Osobno, dovoljan mi je ovaj šampon i nemam potrebe trošiti na ovakav regenerator, a ni blaže ljubičasti Everyday blondes shampoo. Dok ću svakako provjeriti ako su nam dostupni Bleach Blondes Kiss Of Colour Playful Pink tretmani koji ostavljaju nježno rozi tint:D


Je li još netko poput mene zaluđen pepeljastim tonovima? Imate li neki ljubičasti šampon za preporučiti?


Rebecca

Nema komentara:

Objavi komentar