30. 09. 2016.

Shopping dnevnik (dekorativa) | NEW IN


 Bok! Evo i obećanog drugog dijela New in-a. Nije baš luksuzan i opširan, posljednjih dana sam bila sva u preparativi. U prvom djelu sam pričala o azijskoj preparativi, pa ako vas zanima kliknite tu.

Krenimo s proizvodima za lice...

Catrice prime and fine puder u kamenu je ponovljena kupnja. Solidno obavlja svoj posao, pristupačan je, ima ogledalo i čvrsto pakiranje.

Maybelline Facestudio master contour V-shape duo stick (Light) sam ugrabila na sniženju u Bipi čisto zato da mi popuni rupu nepostojeće kolekcije proizvoda za konturiranje. Iako lice ne konturiram na dnevnoj bazi, proizvod je okej pa se povremeno poigram s njime. Recenziju možete škicnuti ovdje.

U još jednom pokušaju pronalaska svog primera, utržila sam Maybelline Baby skin koji je već duže vrijeme na tržištu, no koliko znam do nedavno nije bio na našem. Za sada sam ga nosila samo nekoliko puta i nemam formirano mišljenje. Nadam se da ću ga prokužiti i da mi neće biti meeeh kao svi do sad.

Canmake Perfect Serum BB kremu sam već spominjala na blogu, ali ovo je nova tubica u svijetlijoj nijansi (01 Light) koja mi paše još bolje od 02 Natural. Krema je jako žutog podtona, a swatcheve tamnije nijanse u usporedbi s Bourjois Healthy mix-om možete pronaći u recenziji.



Catrice tekući highlighter (Golden Spirit) je bio dio limitirane kolekcije i još uvjek žalim što nisam pronašla još jedan za zalihe. Daje prekrasan zlatni glow.

Sleek Rose gold rumenilo sam već nahvalila u ovoj recenziji. Mislim da se već dobrano pročulo kako se Sleek od sada može pronaći u Mülleru i swatchati do mile volje.



Odlučih napokon isprobati mat Maybelline Color tattoo (Creme De Nude), nadam se da će mi funkcionirati kao baza za sjenilo.



Obično ne kupujem single sjenila osim ako nisu neke mat nijanse koje u paletama odmah istrošim, a ne volim ni mint nijanse. Ovo Catrice (My Mermint) sjenilo me tako privuklo i očaralo swatchem. Zelenkasta nijansa sa zlatnim sheen-om koja je jednostavno predobra kao highlight unutarnjeg kuta oka. Mislim da mi je to novi signature look :D Moram ga isprobati i kao highlight.



Sa eBay-a sam naručila još jedan paketić trepavica. Mogu reći da su stvarno odlične, super izgledaju na očima, a bome su i izdržljive. Nosila sam ih ovdje, a više o trepavicama sa eBay-a sam pisala ovdje. Link za trepavice.

Fing'rs Wimp'rs mi je prvo ljepilo koje sam koristila s trepvicama i nikada nisam imala potrebu mijenjati ga. Prilično je jeftino (oko 20ak kuna), trepavice drži cijelu noć, a izdržat će i pokoju suzicu. Može se pronaći u Mülleru.



Kao i u svakom new in-u do sada, vidite da sam kupila Maybelline Lash Sensational, definitivno najdražu mi maskaru. Svakako ću isprobati i noviju verziju, Luscious.

Essence Gel olovku za oči (Cloudy white) imam u zelenoj nijansi i ponekad ju upotrijebim za cat eye. Jako brzo se slegne i postane otporna na sve (popravke) pa je najbolje zalijepiti selotejp kako bi linija bila uredna i oštra. Planiram ovaj bijeli koristiti u te svrhe, na waterlineu je ionako očajan.

Još sam uzela i crni i bijeli Essence Liquid ink. Za crni sam se napokon uvjerila zašto ga toliko hvale, a bijeli je dosta pigmentiran samo što ima nekakav sedefasti sjaj zbog kojeg izgleda pomalo srebrno. Odlična kombinacija mi je ovaj bijeli tuš kao podloga i bijela gel olovka preko njega. Tuš pruža bolju pigmentaciju, a olovka mat završetak.




U Diviani sam napokon uhvatila Liquid Suede u nijansi Sandstorm. Zaljubila sam se instantno i u boju i u završetak. Možda mi čak postaje najdraža formula Nyx-ovih mat ruževa.

Po neznam koji put, Catrice longlasting lip pencil u nijansi Upper brown side. Najdraža i najdugotrajnija olovka za preko cijelih usana. Možda mrvicu suša (sa balzamom ispod nema problema), ali baš zato ne mrda.



I za kraj Colourpop... Nisam oko ove narudžbe oklijevala ni trenutka kada sam vidjela da imaju akciju na shipping. Umjesto standardnih 25, platila sam ga 5$. U košarici su mi se našla 3 Ultra matte ruža i jedno Supershock mat sjenilo.

Ruževi su u nijansama Chi, Beeper i Lovebug, a sjenilo Elixir. Svakako ćete još čitati o njima :)




To bi bilo to od mene. Što ste vi kupovali? Zanima li vas koji proizvod?


Rebecca

4 komentara:

  1. Colourpop ruzevi mi se bas dopadaju, jedva cekam detaljniji post o njima. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. uh koliko prekrasnih stvarcica! :) izbrojala sam cak 6 proizvoda koji su nam zajedicki, jedino mi se maybelline tattoo sjenilo nije svidjelo jer mi je isusivalo kapke :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimljivo :D Čitala sam da je nekima suh, ali su mi u zadnje vrijeme kapci dosta masni pa cemo vidjeti kako ce surađivati :)

      Izbriši